Onze producten

 • 1

  Bio-ecologisch

  Werken met wat de natuur ons te bieden heeft. Duurzaam en ethisch verantwoord.

 • 2

  Actieve werkstoffen

  Alle producten werken op cel niveau voorbij de dode huidlaag. (tot in de dermis)

 • 3

  Cosmeceuticals

  Grote voordelen door aanpak van de huidconditie zelf. Behoud en verbetering: zet je huid terug in de tijd!

   

SALONNEPRO en TOSKANI

Het bedrijf waaruit het merk Salonnepro ontstaan is, is opgericht in 2005, door twee vrouwen, in Nederland. In 2008 is het merk Salonnepro gestart, ze begonnen destijds met producten voor Microneedling en verschillende fruitzuurpeelings. In 2012 kwam daar een gehele huidverzorgingslijn bij. Inmiddels bestaat het assortiment uit zo'n 150 producten, waarbij ieder product behoedzaam uitgedacht, getest en ontwikkelt is. De naam Salonnepro is ontstaan uit de woorden Salon en Professional, een naam die de kern van het merk omschrijft. Ze hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

 

Alle producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum

 

Toskani is een familiebedrijf wat begon als apotheek. Gaandeweg ontdekte men dat klanten steeds vaker naar bepaalde cosmetica vroegen. Vanuit dat oogpunt zijn zij met hun farmaceutische kennis een cosmeticalijn begonnen. Toskani is gericht op het leveren van complete oplossingen voor alle soorten esthetische en dermatologische huidproblemen. De inspanningen van Toskani Cosmetics worden gecombineerd met moderniteit, geavanceerde technologie en traditie die opgebouwd is in meer dan een halve eeuw ervaring. Daarom is Toskani bekroond met de Mediterranean Excellence Award 2014 in de catogorie Medical Cosmetics.

 

De mooiste huid krijgt liefde van twee kanten… Wil je een mooie en gezonde huid dan is af en toe een behandeling alleen niet genoeg, het moet echt van twee kanten komen. In enkele maanden tijd kan je huid er jaren jonger en beter uitzien. Als we gaan behandelen gericht op het zelfopbouwend vermogen van je huid is het ook belangrijk om thuis aan de slag te gaan met producten. Wij kunnen je coachen en helpen met onze behandelingen. Maar we kunnen het niet alleen. Zelf zal je aan de slag moeten gaan om thuis met onze producten je huid in conditie te krijgen!