Onze producten

 • 1

  Bio-ecologisch

  Werken met wat de natuur ons te bieden heeft. Duurzaam en ethisch verantwoord.

 • 2

  Actieve werkstoffen

  Alle producten werken op cel niveau voorbij de dode huidlaag. (tot in de dermis)

 • 3

  Cosmeceuticals

  Grote voordelen door aanpak van de huidconditie zelf. Behoud en verbetering: AGE LATER.

 • 4

  Webwinkel

Image, MEDEX en lakshmi

IMAGE SKINCARE De cosmedische producten van IMAGE Skincare wordt ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze specialisten werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing.
IMAGE Skincare bestaat uit thuisproducten en verschillende professionele facials en peelingbehandelingen.
IMAGE Skincare bestaat uit een brede reeks cosmeceuticals. Voor elke huid is er een speciaal ontworpen lijn en er kan in specifieke gevallen oneindig gecombineerd worden hierin. De producten geven middels een INCI-lijst (International Nomenclature Cosmetic Ingredient) totale openheid over de ingrediënten. Hoogwaardige grondstoffen zonder chemicalien of parabenen.

 

MEDEX Bestaat inmiddels 35 jaar. Door researchuitkomsten werden de huidverbeterende preparaten steeds belangrijker. Inmiddels is Medex uitgegroeid tot een internationaal opererend, ISO-gecertificeerd cosmeticahuis met de meest hoogwaardige cosmeticaspécialités. Het veel geroemde creatieve Medex research- laboratorium in ons eigen Drenthe heeft gezorgd voor verschillende cosmeticalijnen, om aan individuele behoeftes te kunnen voldoen, met als kern is de “Medex Professional” lijn.

 

LAKSHMI Is onze mooie biologische lijn. Voor iedereen die ook in haar of zijn cosmetica producten de natuur wil eren maar ook omdat de natuurlijke ingredienten zich inmiddels wel bewezen hebben! De verpakkingen bevatten geen PVC. In plaats daarvan kiest Lakshmi voor het gebruik van recyclebaar plastic of glas. Lakshmi gebruikt papier dat FSC-gecertificeerd is, wat betekent dat het afkomstig is uit volgens strenge milieu-, sociale en economische normen beheerde bossen. Bescherm de bossen, ze zijn de longen van onze aarde.

 

De mooiste huid krijgt liefde van twee kanten…
Wil je dus een mooie en gezonde huid dan is smeren alleen niet genoeg, het moet echt van twee kanten komen. In enkele maanden tijd kan je huid er jaren jonger of beter uitzien. Als we zorgen dat we gaan behandelen gericht op het zelfopbouwend vermogen van je huid zul je best natuurlijke versie van jezelf worden. Wij kunnen je daarbij coachen en helpen met onze behandelingen. Maar we kunnen het niet alleen. Zelf zul je aan de slag gaan om thuis met onze producten je huid in conditie te krijgen!

LAKSHMI WAAROM BIOLOGISCH ? De keuze voor biologische producten is in de eerste plaats een moreel verantwoorde keuze, die past bij het streven van Lakshmi naar betrokkenheid en samenhang met de natuur.

Lakshmi.nl

 

MEDEX geproduceerd in Drenthe, een zeer uitgebreid merk met mogelijkheden voor behandeling van jeugdige acne huidjes tot een mooi anti aging concept.

Medex.eu

 

Image Skin Care producten kun je bij ons in de praktijk ophalen of online bestellen via deze link. Vraag bij ons om je persoonlijke code zodat je gericht en de goede producten kunt bestellen.

Image Skincare

 

De huid is het grootste orgaan van je lichaam. Ga je er verstandig mee om? Wat kan er mis gaan en hoe kun je dit voorkomen? Hoe hou je je huid gezond? Op deze website veel informatie over de huid.

Huidfonds

 

Een heerlijk Bed & Breakfast adres om te

overnachten. Op 15 auto min. van Skin Care Aurora vindt je dit mooie Guesthouse in het voormalig

Gemeentehuis van Grijpskerk.

Crawfurds Corner  

 

Eet je mooi. Steeds meer zijn mensen zich er van bewust dat mooi en gezond zijn aan de binnenkant moet beginnen. Goed en gezond eten en bewegen is nog steeds het beste medicijn!

Foodness
U kunt op een van de foto`s klikken voor een vergroting.

Image Ageless

Preventieve anti aging lijn

 

Image Vital C

Voor de droge, vochtarme, gevoelige en rosacea huid.

Image Ormedic

Pure organische groene lijn. Brengt je huid in balans.

Image Clear Cell

Voor de jeugdige huid, acne en een onzuivere huid.

Image The Max

Lijn met plantaardige stam cell therapie.

Image Prevention

Moisturizers met breed spectrum UVA en UVB zon bescherming.

Image Illuma

Bestemd voor pigment behandeling, verhelderend en laat je huid stralen.

I conceal

Foundation die de huid laat ademen, geneest, hydrateert en camoufleert.

02 Lift

Een prachtige zuurstofbehandeling voor thuis.

I Peel - I Enhance

Salon behandelingen op maat gemaakt voor jouw huid.

MD Image Skin Care

Anti aging lijn met Tri-C complex en retinol.

Lakshmi

Vata lijn voor een normale tot droge of vochtarme huid.