Privacybeleid Skincare Aurora

 


Skinkare Aurora  verzamelt GEEN gegevens (cookies) bij het gebruik van de website www.skincare-aurora.nl. Er worden dus GEEN gegevens van jou opgeslagen bij het bezoeken van onze website. Voorop staat dat Skin Care Aurora behoorlijk en zorgvuldig omgaat met de privacy van bezoekers van de website. In dit privacy statement wordt uitgelegd hoe wij omgaan met jouw privacy. Je bent niet verplicht om die informatie aan ons door te geven en je kunt alle informatie op deze website raadplegen zonder persoonlijke informatie aan ons te verstrekken.

Via het contactformulier kun je jouw naam en contactgegevens achter te laten. Bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak of verdere informatie
Skin Care Aurora verzamelt geen andere persoonlijke informatie dan de informatie die je ons zelf verstrekt. Als je die informatie geeft, stem je erin toe dat Skin Care Aurora deze informatie opslaat. Als je producten via onze website koopt, slaan we informatie op die nodig is voor de transactie.
Je kunt je via onze website ook aanmelden voor een nieuwsbrief. In dat geval vragen wij je enkel om je e-mailadres. Onderaan elke nieuwsbrief is een link opgenomen, waarmee je jezelf op ieder gewenst moment kunt afmelden voor de ontvangst van de nieuwsbrief. Verder kun je het contactformulier invullen, indien je wilt dat wij contact met je opnemen. In dat geval vragen wij om je naam, e-mailadres en woonplaats en kun je daarnaast een telefoonnummer opgeven, indien het je voorkeur heeft dat wij telefonisch contact met je opnemen.


Gebruik van persoonsgegevens
Skin Care Aurora gebruikt de informatie die ze op deze site registreert uitsluitend voor de volgende doelen:
- voor het doorsturen naar jou van belangrijke informatie in relatie tot activiteiten van Skin Care Aurora en andere opgevraagde informatie;
- om contact met je opnemen na feedback of een vraag over onze producten en diensten;
- voor interne administratie.


Inzage en/of correctie van je gegevens
Je kunt inzage vragen in de persoonlijke informatie die we over je hebben en kunt ons verzoeken om deze persoonlijke informatie te corrigeren. Neem hiervoor contact met ons op via info@skincare-aurora.nl


Bewaartermijn
Je persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor wij de gegevens verzamelen of verwerken, tenzij het langer bewaren van je gegevens noodzakelijk is ter voldoening aan een wettelijke bewaarplicht van Skin Care Aurora. (betaalgegevens voor de Belastingdienst)


Delen van uw gegevens met derden
Hieronder kunt u lezen met welke organisaties Skin Care Aurora persoonsgegevens deelt. 

Webhosting
Wij nemen webhosting af via Vevida. Jouw gegevens worden alleen doorgegeven en gebruikt om aan ons te versturen middels het contactformulier wat je in kunt vullen op onze website. Vevida verwerkt deze persoonsgegevens namens ons en gebruikt jouw gegevens niet voor eigen doeleinden. Ze worden enkel naar ons doorgestuurd zodat wij jouw bericht ontvangen.  


Mailinglijst
Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven via 1BeautyAfspraak.nl . 1Beautyafspraak.nl  zal jouw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden zie je de ‘unsubscribe’ link. Je ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Jouw persoonsgegevens worden door 1BeautyAfspraak beveiligd opgeslagen.

Webwinkels

Op onze site vindt je de webwinkels van Medex en Lakshmi. Ook kun je via een speciale code terecht op de webwinkel van Image SkinCare. Wanneer je een bestelling plaatst kom je automatisch terecht in het Privacy beleid van deze Webwinkels. Je kunt ten alle tijden ook deze gegevens opvragen.

Bezorgdiensten
Als je een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om jouw pakket bij jou te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL jouw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. 
Skin Care Aurora. zal verder geen persoonlijke informatie aan een derde partij verstrekken, verkopen, ruilen of anderszins openbaar maken tenzij:
- je ons hiervoor toestemming hebt gegeven;
- er wettelijke gronden zijn om dit te doen.

Inzage, verwijdering en/of correctie van je gegevens
Je kunt kosteloos inzage vragen in de persoonlijke informatie die we over je hebben, je kunt verzet aantekenen tegen de verwerking en kunt ons verzoeken om deze persoonlijke informatie te corrigeren of te verwijderen. Neem hiervoor contact op met Skin Care Aurora via info@skincare-aurora.nl Wij zullen binnen vier weken per e-mail op je verzoek reageren. Verder heb je het recht een klacht in te dienen over de verwerking van je persoonsgegevens door ons bij de Autoriteit Persoonsgegevens, indien je verzoek niet naar tevredenheid door ons is of wordt afgehandeld.

Externe websites
Deze site bevat links naar andere websites. Skin Care Aurora is niet verantwoordelijk voor de manier waarop deze andere sites omgaan met privacy.Skin Care Aurora raadt aan dat je op deze gelinkte websites het privacybeleid leest aangezien deze andere voorwaarden en condities kunnen bevatten die op jou van toepassing zijn.

Veiligheid
Op deze website zijn diverse maatregelen genomen die beschermen tegen verlies of misbruik van, of ongeoorloofd wijzigen of raadplegen van, informatie die onder ons toezicht valt. Toch is informatie die je ons toezendt niet versleuteld, tenzij we expliciet melden dat dit zo is.


Wijzigingen in ons privacybeleid

Het kan voorkomen dat deze verklaring in de toekomst wordt gewijzigd. Wij raden daarom aan om deze privacy policy regelmatig te blijven raadplegen. Dit privacy statement is voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018.