Wat is er mogelijk

 • 1

  hairstroke techniek:

  Hierbij wordt met een dunne steriele micronaald of mesje haartjes nagebootst in de wenkbrauw. Hierdoor geeft het een heel natuurlijk effect. Een perfecte methode als je zelf niet veel of geen haartjes meer hebt of van een natuurlijk ogende wenkbrauw houdt. Deze techniek wordt ook wel gecombineer met shadow of ombre, afhankelijk van je wensen en mogelijkheden van je huid. Niet elke huid is namelijk geschikt om een hairstroke in te zetten.

   

 • 2

  micro blading:

  Bij deze vorm voor de wenkbrauwen wordt geen naald gebruikt maar een speciaal steriel mesje om net echt lijkende haartjes te zetten met pigment in je huid. (hairstrokes worden dit genoemd) Het geeft een heel natuurlijk effect en kan gecombineerd worden in een behandeling waarbij zowel een naaldmodule als mesje gebruikt worden om perfecte wenkbrauwen te creeeren.

 • 3

  shadow ombre techniek:

  Als je de hairstroke techniek niet wilt kun je ook kiezen voor een shadow techniek. Hierbij wordt met een steriele naald gewerkt. Hierdoor krijg je kleur in de wenkbrauwen die wat verpoedert als het ware: je krijgt dan meer een effect alsof je een wenkbrauwpoeder hebt gebruikt. Dit is ook een perfecte methode om een mooie, blijvende vorm in je wenkbrauw te creëren. Ook een combi brow is mogelijk: hierbij worden twee technieken gecombineerd om een 3D effect te verkrijgen. Bijvoorbeeld de aanzet met een hairstroke voor een natuurlijk effect en de uiteinden met een shadow om de contouren meer te benadrukken. In een persoonlijk gesprek gaan we voor de behandeling aan altijd bekijken samen wat het beste bij je past.

 • 4

  Alternatief voor permanent make-up eyebrows:

  Weet je nog niet zeker of je wel permanent make-up zou willen, maar je wil wel perfecte wenkbrauwen? Kom dan eens langs voor de HENNA shading brows styling. Hierbij worden je wenkbrauwen perfect gestyled en gekleurd met henna. Dit is intensiever dan gewone wenkbrauwverf. Prijs: € 25,50 

 • 5

  Permanent Make-Up eyeliners:

  Ben je ook zo klaar met het uitlopen van je eyeliner, of wil de ene kant wel en de andere kant niet of ben je gewoon niet zo goed in het zetten van een lijn, dan is permanent make-up eyeliner een uitkomst. Er is een heel scala aan kleuren waaruit je kunt kiezen. Vaak wordt wel gekozen voor natuurtinten. Maar blauw, blauwpaars, violet of zeegroen kan ook. Het is maar net wat je mooi vindt en wat je zelf altijd gebruikt! De eyeliner kun je gebruiken als een lijn om je wimperrand voller te maken. Hiervoor gebruiken we altijd een diep donkerbruin of zwart. Je kunt een iets bredere lijn doen met een vleugeltje aan de buitenkant.  

 • 6

  intake:

  Als je nog twijfelt kom dan gewoon eens langs voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek. Hierbij gaan we kijken wat je wensen zijn, we vertellen je mogelijkheden, laten voorbeelden zien en kunnen je wenkbrauwen of eyeliner voortekenen zodat je een goed beeld hebt hoe het eruit zou komen te zien. Daarna ga je naar huis en heb je de mogelijkheid om er de hele dag naar te kijken in de spiegel en heb je in de avond pas een goed beeld of je het ook echt mooi vindt en ook werkelijk een permanente make-up wilt laten zetten.

Permanent Make up

Permanent Make-Up is een kunst!
De Permanent Make-Up, ook wel afgekort PMU genoemd wordt gezet door Lisette Bouman. Hieronder volgt wat algemene informatie. Uitgebreidere informatie kun je vinden op haar nieuwe website: www.pmunoordnederland.nl

De bedoeling van onze permanente make-up is dat de ogen en wenkbrauwen beter worden geaccentueerd, maar het moet wel natuurlijk overkomen en bij je gezicht passen. We streven ernaar hierbij de beste versie van jezelf te creëren zonder dat het "kunstmatig" overkomt. Wij zetten daarom geen extreme lijnen of mega wenkbrauwen of te donkere kleuren, daar dit ook niet onze stijl is. Je eigen wenkbrauwen en/of ogen zo exact mogelijk te accentueren en perfectioneren is ons streven. Wij behouden ons dan ook het recht om bij extreme wensen geen behandeling uit te voeren. Tevens krijgen wij veel vrouwen die al een permanente make-up ergens anders hebben laten zetten voor correctie: wanneer dit bij jou het geval is, kom langs voor een intake en we gaan dit bekijken, corrigeren gaat niet altijd.

 

Onze GGD vergunning kun je onderaan deze pagina vinden. Let goed op als je je laat tatoeren dat de studio te vinden is op: www.veiligtatoeerenenpiercen.nl Voorafgaand aan de behandeling kom je voor een vrijblijvend intakegesprek. Hierbij gaan we kijken wat je wensen zijn, we kijken naar vorm en kleuren en je krijgt een preview doordat we de gewenste lijn of wenkbrauw gaan tekenen. Ook is het belangrijk om door te nemen of er voor jou risico's aan verbonden zijn en of je in aanmerking komt voor het zetten van permanente make-up m.b.t. je gezondheid. Houd rekening met een wachttijd van 2/3 maanden voordat je terecht kunt.

 

Als je zeker weet dat je een permanent make-up wilt mag je ook de intake en behandeling in 1 afspraak boeken. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft zetten wij geen PMU. Ook bij andere gezondheidsproblemen neem altijd even contact op met Lisette. De omstandigheden van je lichaam en huid zijn bepalend voor het goed pakken van de pigmenten in je huid. Wij gaan hier heel zorgvuldig mee om.


Permanent make-up is o.a. geschikt als je :

 • Brildragend bent, moeite hebt met het aanbrengen van make-up.
 • Veel aan zwemmen, sport en sauna doet.
 • Door overmatig epileren van de wenkbrauwen geen of bijna geen wenkbrauwen meer hebt.
 • Er altijd verzorgd uit wilt zien.
 • Er altijd verzorgd uit moet zien vanwege je functie.
 • Allergisch bent voor gewone make-up.
 • Gewoon 24/7 een perfecte eyeliner of wenkbrauwen wilt.

 

Hoelang blijft het mooi:

Dit is afhankelijk van je lichaam, van hoe je lichaam het opneemt en hoe deze het pigment vasthoudt. Je hebt personen waar het pigment wel 5 jaar of langer mooi blijft. Bij anderen geeft het lichaam het snel af. Je kunt het dan 1x per jaar bijwerken. Alles wat daar tussenin zit is mogelijk. Allergie komt niet voor omdat wij werken met de duurdere pigmenten die onder controle staan van de Keuringsdienst van Waren. Juist voor dames die voor gewone make-up allergisch zijn is micro pigmentatie een uitkomst.

 

Doet het pijn:

Iedereen heeft een eigen pijngrens. Maar over het algemeen wordt het niet echt als heel pijnlijk ervaren. Volgens de GGD-voorschriften kun je bij je huisarts EMLA-crème aanvragen. Dit is een verdovende crème die je van tevoren kunt aanbrengen op het te behandelen gebied. Hierdoor is de behandeling goed te verdragen. En als je al eerder een tatoeage hebt gekregen dan weet je ook al hoe het voelt. Permanent make-up is ook echt een tatoeage, deze wordt alleen minder diep in de huid gebracht, waardoor deze door de jaren heen vervaagt. Ook de pigmenten hebben een andere samenstelling dan tattoo inkt.

 

De behandeling zelf is een stilte proces, het vergt veel concentratie en is elke keer opnieuw een kunstwerkje. Daarom stellen we het op prijs als je deze regel in acht wilt nemen. Vanwege de hygiëne is ook eten tijdens de behandeling verboden.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig / regels nabehandeling:
Als je de eerste keer komt voor het zetten van een permanent make-up is de prijs altijd inclusief een tweede nabehandeling. Deze nabehandeling kan na 6-8 weken na je eerste behandeling gezet worden. Met 1x tatoeëren neemt de huid nog niet voldoende op en na het helen zal de huid hier en daar nog niet alles opgenomen hebben. Met de tweede nabehandeling zetten we de puntjes op de i en zorgen we voor een perfect eindresultaat.

 

Om duidelijkheid te scheppen hier een aantal regels m.b.t. de nabehandelingen:

 

Nieuwe PMU is altijd inclusief 1 gratis nabehandeling binnen 6-8 weken. Dit is je eigen verantwoording. Wordt de afspraak vergeten of verzet, vervalt deze want dan is het door onze wachttijd al gauw 2 maanden later en wordt € 50, = in rekening gebracht. Wij zetten de pigmenten bij iedereen op dezelfde professionele en vakkundige manier. Je huid is levend materiaal en het pigment gaat een verbinding aan met je huid. Wat je lichaam en huid hiermee gaan doen is altijd afwachten en voor iedereen verschillend. Hormonen, huidtype, nazorg, cosmetica, zon, zee, zout, wimperserums, medicijnen etc.… zijn allemaal factoren die meespelen bij het settelen en houdbaarheid van het pigment.

 

Voor prijzen, meer info en contact:

 

www.PMUNoordNederland.nl

Klik op onze GGD vergunning voor een vergroting.

 

Een paar van Onze klanten

 

Begin juni permanent eyeliner laten zetten door Lisette en gisteren de nabehandeling gehad. 100% tevreden, wat ben ik er blij mee! Vriendelijk en vakkundig geholpen, een echte aanrader!!

Renate Helder

Wat ben ik blij met mijn permanente eyeliner met wing. Het is echt zo mooi geworden!! Lisette, je bent een echte vakvrouw.

Monique Schouten

Permanente wenkbrauwen laten doen. Echt super. Ziet er strak uit. Heel leuk behandeld. Op naar de eyeliner. Echt een aanrader.

Rina van der Boom-Tuintjer

 

Ik wilde graag wat vollere lippen en dacht aan botox. Lisette heeft me overtuigd dat je met permanent make-up een heel mooi resultaat kunt krijgen en dat is ook gelukt! Zie de foto op deze pagina. Blij mee.

Simone

 

Geweest voor de eyeliner met permanent make-up. Echt super gedaan. Dank je.

Martje Cruining

foto`s permanent make up

U kunt op een van de foto`s klikken voor een vergroting.

Hairstrokes met microblading

Natural Microblading dark blond, PMU wordt altijd lichter na genezing.

Shadow combi Hairstrokes

Pigmentatie d.m.v. naald en aanzet met microblading.

 

 

Eyeliner totaal

Normale lijnen met soft black. Het settelen duurt 3/4 weken.

Geheelde eyeliner

Eyeliner totaal: voor, 6 weken na 1e behandeling en onderste na 2e keer.

PMU wenkbrauwen

Natural microblading met medium brown. Hairstroke techniek.

 

 

Combi Brows

Combinatie van een hairstroke techniek (microblading) met shadow.

Hairstrokes

Natural microblading; je eigen wenkbrauwvorm perfect maken!

Hairstrokes & Eyeliner

Permanente pigmentatie eyeliner boven. En hairstrokes brows.

 

Combi Brows

Voller maken d.m.v. hairstrokes in combinatie met shadow techniek.

Shadow Brows

Pigmentatie met naald gezet. Kleur wordt natuurlijker na genezing.

PMU wenkbrauwen

Aanzet is met hairstrokes, rest is een shadowtechniek, 3 tone color.