Wat is er mogelijk

 • 1

  hairstroke techniek:

  Hierbij wordt met een dunne steriele micronaald of mesje haartjes nagebootst in de wenkbrauw. Hierdoor geeft het een heel natuurlijk effect. Een perfecte methode als je zelf niet veel of geen haartjes meer hebt of van een natuurlijk ogende wenkbrauw houdt. Deze techniek wordt ook wel gecombineer met shadow of ombre, afhankelijk van je wensen en mogelijkheden van je huid. Niet elke huid is namelijk geschikt om een hairstroke in te zetten.

   

 • 2

  micro blading:

  Bij deze vorm voor de wenkbrauwen wordt geen naald gebruikt maar een speciaal steriel mesje om net echt lijkende haartjes te zetten met pigment in je huid. (hairstrokes worden dit genoemd) Het geeft een heel natuurlijk effect en kan gecombineerd worden in een behandeling waarbij zowel een naaldmodule als mesje gebruikt worden om perfecte wenkbrauwen te creeeren.

 • 3

  shadow ombre techniek:

  Als je de hairstroke techniek niet wilt kun je ook kiezen voor een shadow techniek. Hierbij wordt met een steriele naald gewerkt. Hierdoor krijg je kleur in de wenkbrauwen die wat verpoedert als het ware: je krijgt dan meer een effect alsof je een wenkbrauwpoeder hebt gebruikt. Dit is ook een perfecte methode om een mooie, blijvende vorm in je wenkbrauw te creëren. 

 • 4

  Alternatief voor permanent make-up eyebrows:

  Weet je nog niet zeker of je wel permanent make-up zou willen, maar je wil wel perfecte wenkbrauwen? Kom dan eens langs voor de HENNA shading brows styling. Hierbij worden je wenkbrauwen perfect gestyled en gekleurd met henna. Dit is intensiever dan gewone wenkbrauwverf. Prijs: € 25,50 

 • 5

  Permanent Make-Up eyeliners:

  Ben je ook zo klaar met het uitlopen van je eyeliner, of wil de ene kant wel en de andere kant niet of ben je gewoon niet zo goed in het zetten van een lijn, dan is permanent make-up eyeliner een uitkomst. Er is een heel scala aan kleuren waaruit je kunt kiezen. Vaak wordt wel gekozen voor natuurtinten. Maar blauw, blauwpaars, violet of zeegroen kan ook. Het is maar net wat je mooi vindt en wat je zelf altijd gebruikt! De eyeliner kun je gebruiken als een lijn om je wimperrand voller te maken. Hiervoor gebruiken we altijd een diep donkerbruin of zwart. Je kunt een iets bredere lijn doen met een vleugeltje aan de buitenkant.  

 • 6

  Permanent Make-Up Full lips:

  Door de jaren heen wordt de mond en lippen minder vol. Vooral de bovenlip wordt vaak dunner. Lippen zijn ook totaal anders dan andere delen waar we permanent make-up gebruiken. Er is een grotere bloedtoevoer en ze bevatten geen poriën of haartjes.Door gebruik te maken van permanent make-up kunnen je lippen weer in evenwicht gebracht worden en er optisch beter uitzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan te dunne, te lichte of ongelijke lippen. Voor een mooi lippencontour heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen uit een lipliner, dit kan ook in de kleur van je eigen kleur lippen zodat je lip een perfecte vorm krijgt. Je kunt ook de lippen iets inschaduwen met een glans, een lichte kleur of een wat sprekendere kleur of je kiest voor full lips: het totaal inkleuren van je mond met een kleur. 
  Permanent make-up is geen vervanging voor lipstick: permanent make-up is niet zo intensief als een lipstick: dit komt doordat je de kleur onder de huid aanbrengt. Ook kan de kleur per dag verschillen, afhankelijk van of je het koud of warm hebt. Je kunt een lipgloss gebruiken om de kleur nog rijker naar voren te brengen.

 • 7

  intake:

  Als je nog twijfelt kom dan gewoon eens langs voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek. Hierbij gaan we kijken wat je wensen zijn, we vertellen je mogelijkheden, laten voorbeelden zien en kunnen je wenkbrauwen of eyeliner voortekenen zodat je een goed beeld hebt hoe het eruit zou komen te zien. Daarna ga je naar huis en heb je de mogelijkheid om er de hele dag naar te kijken in de spiegel en heb je in de avond pas een goed beeld of je het ook echt mooi vindt en ook werkelijk een permanente make-up wilt laten zetten.

Permanent Make up

Permanent Make-Up is een kunst! 
De bedoeling van onze permanente make-up is dat de ogen, lippen en wenkbrauwen beter worden geaccentueerd, maar het moet wel natuurlijk overkomen en bij je gezicht passen. We streven ernaar hierbij de beste versie van jezelf te creëren zonder dat het "kunstmatig" overkomt. Wij zetten daarom geen extreme lijnen of mega wenkbrauwen of te donkere kleuren, daar dit ook niet onze stijl is. Je eigen wenkbrauwen, ogen en/of mond zo exact mogelijk te accentueren en perfectioneren is ons streven. Wij behouden ons dan ook het recht om bij extreme wensen geen behandeling uit te voeren. Tevens krijgen wij veel vrouwen die al een permanente make-up ergens anders hebben laten zetten voor correctie: wanneer dit bij jou het geval is, kom langs voor een intake en we gaan dit bekijken, corrigeren gaat niet altijd. We kunnen wel veel, maar nog niet toveren.

Met PMU worden natuurlijke goedgekeurde kleurpigmenten met een steriele naaldmodule of een speciaal micro mesje onder het huidoppervlak gebracht, ook wel micro pigmentatie genoemd. De kleur wordt aangepast aan de huid-, haar- en oogtinten. Wij werken met de duurdere pigmenten die kleurvast zijn en vrij van schadelijke stoffen. Onze GGD vergunning kun je onderaan deze pagina vinden. Let goed op als je je laat tatoeren dat de studio te vinden is op: www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

Voorafgaand aan de behandeling kom je voor een vrijblijvend intakegesprek. Hierbij gaan we kijken wat je wensen zijn, we kijken naar vorm en kleuren en je krijgt een preview doordat we de gewenste lijn of wenkbrauw gaan tekenen.  Ook is het belangrijk om door te nemen of er voor jou risico's aan verbonden zijn en of je in aanmerking komt voor het zetten van permanente make-up m.b.t. je gezondheid. Houd rekening met een wachttijd van 6-8 weken voordat je terecht kunt. Als je zeker weet dat je een permanent make-up wilt mag je ook de intake en behandeling in 1 afspraak boeken. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft zetten wij geen PMU. Ook bij andere gezondheidsproblemen neem altijd even contact op met Lisette. De omstandigheden van je lichaam en huid zijn bepalend voor het goed pakken van de pigmenten in je huid. Wij gaan hier heel zorgvuldig mee om.

Permanent make-up is o.a. geschikt als je :

 • Brildragend bent, moeite hebt met het aanbrengen van make-up.
 • Veel aan zwemmen, sport en sauna doet.
 • Door overmatig epileren van de wenkbrauwen geen of bijna geen wenkbrauwen meer hebt.
 • Er altijd verzorgd uit wilt zien.
 • Een slecht contour van de lippen hebt of dunne lippen.
 • Er altijd verzorgd uit moet zien vanwege je functie.
 • Allergisch bent voor gewone make-up.
 • Gewoon 24/7 een perfecte eyeliner, mond of wenkbrauwen wilt

De kleurkeuze van je permanent make-up:

Lisette gaat voor je behandeling eerst in gesprek met je. Zij laat voorbeelden zien, gaat tekenen zodat je zelf een idee hebt hoe het eruit zou komen te zien. De technieken kunnen ook - indien dit een mooier eindresultaat geeft - gecombineerd worden. De kleur gaan we dan ook bepalen: de kleur die we uiteindelijk kiezen moet zodanig zijn dat deze een mooie naturel uitstraling geeft. Ook je huidskleur is hierbij van belang omdat het pigment onder je huid aangebracht wordt. Hierbij is Lisette haar advies onontbeerlijk en uiteindelijk beslissend omdat zij precies de expertise heeft en weet welke kleurmixcomponenten in de pigmenten worden gebruikt. Zo wordt voorkomen dat je kleur bijvoorbeeld rood of oranje gaat doorschijnen als deze lichter wordt.

 

Hoelang blijft het mooi:

Dit is afhankelijk van je lichaam, van hoe je lichaam het opneemt en hoe deze het pigment vasthoudt. Je hebt personen waar het pigment wel 5 jaar of langer mooi blijft. Bij anderen geeft het lichaam het snel af. Je kunt het dan 1x per jaar bijwerken. Alles wat daar tussenin zit is mogelijk. Allergie komt niet voor omdat wij werken met de duurdere pigmenten die onder controle staan van de Keuringsdienst van Waren. Juist voor dames die voor gewone make-up allergisch zijn is micro pigmentatie een uitkomst. Er zijn tattoo shops die tegenwoordig ook permanent make-up zetten die blijvend is. Dit raden wij niet aan. Waarom? Omdat je gezicht bij het ouder worden sterk veranderd. Je huid wordt slapper en daarom is het juist fijn als de permanente make-up lichter wordt: wij kunnen de lijnen dan weer aanpassen aan je gezicht op dat moment. Hierdoor heb je altijd een perfecte vorm die past bij je gezicht van nu. Daardoor kun je een liftend effect creëren door de wenkbrauwen aan te passen en je voorkomt een droopy (clowntjes) effect als je oogleden gaan hangen.

 

 

Doet het pijn:

Iedereen heeft een eigen pijngrens. Maar over het algemeen wordt het niet echt als heel pijnlijk ervaren. Volgens de GGD-voorschriften kun je bij je huisarts EMLA-crème aanvragen. Dit is een verdovende crème die je van tevoren kunt aanbrengen op het te behandelen gebied. Hierdoor is de behandeling goed te verdragen. En als je al eerder een tatoeage hebt gekregen dan weet je ook al hoe het voelt. Permanent make-up is ook echt een tatoeage, deze wordt alleen minder diep in de huid gebracht, waardoor deze door de jaren heen vervaagt. Ook de pigmenten hebben een andere samenstelling dan tattoo inkt.

 

Waar kan ik me laten behandelen:                                                 
De behandeling wordt gedaan door Lisette op werkdagen in Groningen (Oldekerk). Oldekerk ligt tussen de stad Groningen en Drachten in bij afslag Boerakker. Het is 20 autominuten van beide steden vandaan. Je hebt de keuze uit maandag t/m vrijdag van 9-16 uur.


1x per maand is Lisette werkzaam in Brabant in de praktijk van Petra Bouman voetverzorging te Meeuwen. Ongeveer 20 minuten vanaf de snelweg A27 (Gorinchem) afslag Hank. Meestal is dit de laatste zaterdag van de maand. Voor behandeling in Brabant kun je niet online reserveren. Je mag ons mailen, WhatsAppen of bellen hiervoor!

 

De behandeling zelf is een stilte proces, het vergt veel concentratie en is elke keer opnieuw een kunstwerkje. Daarom stellen we het op prijs als je deze regel in acht wilt nemen. Vanwege de hygiene is ook eten tijdens de behandeling verboden.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig / regels nabehandeling:
Als je de eerste keer komt voor het zetten van een permanent make-up is de prijs altijd inclusief een tweede nabehandeling. Deze nabehandeling kan na 6-8 weken na je eerste behandeling gezet worden. Met 1x tatoeëren neemt de huid nog niet voldoende op en na het helen zal de huid hier en daar nog niet alles opgenomen hebben. Met de tweede nabehandeling zetten we de puntjes op de i en zorgen we voor een perfect eindresultaat.

 

Sommige zijn in de veronderstelling dat nabehandelingen oneindig gratis zijn...dit kan niet. Het ligt ook niet aan het zetten maar aan de manier waarop je lichaam het pigment vasthoudt. Daar heeft de PMU artist totaal geen invloed op. (mits je bij een vakkundig en erkend PMU artist je tattoo laat zetten!!!) Lisette heeft deze ervaring, zij zet al 16 jaar PMU met alle technieken die mogelijk zijn en volgt nog steeds trainingen en masterclasses om haar kennis up to date te houden. In opleiding en ervaring zit helaas heel veel verschil.. dus let alsjeblieft op waar je naar toe gaat. Je kunt het er maar 1x goed in laten zetten, en we zien helaas te veel vrouwen bij ons aankloppen met de vraag of wij nog kunnen corrigeren... We kunnen veel maar niet toveren!

 

Om duidelijkheid te scheppen hier een aantal regels m.b.t. de nabehandelingen:

 

Nieuwe PMU is altijd inclusief 1 gratis nabehandeling binnen 6-8 weken. Dit is je eigen verantwoording. Wordt de afspraak vergeten of verzet, vervalt deze want dan is het door onze wachttijd al gauw 2 maanden later en wordt € 50,= in rekening gebracht.

Wij zetten de pigmenten bij iedereen op dezelfde professionele en vakkundige manier. Je huid is levend materiaal en het pigment gaat een verbinding aan met je huid. Wat je lichaam en huid hiermee gaan doen is altijd afwachten en voor iedereen verschillend. Hormonen, huidtype, nazorg, cosmetica, zon, zee, zout, wimperserums, medicijnen etc... zijn allemaal factoren die meespelen bij het settelen en houdbaarheid van het pigment. Bij sommige zal de PMU wel tot 9 jaar mooi zitten (eyeliners), tot 3-4 jaar met wenkbrauwen. Anderen moeten de pmu 1x per jaar bijwerken. Dit is altijd afwachten en niet van tevoren te bepalen. Het ligt er ook aan: waar ben je tevreden mee. Sommige vinden het niet erg al wordt het wat lichter, een ander zal het graag donker houden.

Bijwerken en nabehandeling is altijd 1 behandeling. Verdere richtprijzen kun je vinden in onze prijslijst. Bij bijwerken vanaf een half jaar en ouder wordt de prijs vooraf met je besproken; dit ligt ook geheel aan wat er persoonlijk bij je moet gebeuren.

 

Wat kan ik verwachten na de behandeling:

Het gebied dat we behandeld hebben kan 1 à 2 dagen rood, opgezwollen en gevoelig zijn. Doe deze behandeling daarom ook nooit vlak voor een feest of vakantie. Houdt 5- 7 dagen hersteltijd aan. In deze periode moet je heel voorzichtig omspringen met je huid. Niet naar de sauna of gaan zwemmen of in de zon. Sporten in combinatie met transpireren is ook geen goed plan. Goed schoon houden. Je krijgt van ons een speciale helende zalf mee die je er op aan kan brengen. Je krijgt van ons een nazorg formulier mee waarop precies staat wat je wel en niet mag doen. Hoe beter je je aan deze regels houdt hoe mooier zal het eindresultaat zijn. Het kleurvlak is na de behandeling altijd donkerder van kleur. Na heling komt de kleur tevoorschijn, die soms ook nog een aantal weken moet settelen voordat je de definitieve kleur te zien krijgt. DIt is per huid en per lichaam verschillend. Dit kan wel 3-4 weken duren. Dus ook gedurende deze tijd moet je voorzichtig zijn en goed de nazorg volgen die je van Lisette mee krijgt.

 

Voor prijzen zie onze prijslijst. 

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek neem dan gerust contact met mij op.

 

 

Klik op onze GGD vergunning voor een vergroting.

 

Een paar van Onze klanten

 

Begin juni permanent eyeliner laten zetten door Lisette en gisteren de nabehandeling gehad. 100% tevreden, wat ben ik er blij mee! Vriendelijk en vakkundig geholpen, een echte aanrader!!

Renate Helder

Wat ben ik blij met mijn permanente eyeliner met wing. Het is echt zo mooi geworden!! Lisette, je bent een echte vakvrouw.

Monique Schouten

Permanente wenkbrauwen laten doen. Echt super. Ziet er strak uit. Heel leuk behandeld. Op naar de eyeliner. Echt een aanrader.

Rina van der Boom-Tuintjer

 

Ik wilde graag wat vollere lippen en dacht aan botox. Lisette heeft me overtuigd dat je met permanent make-up een heel mooi resultaat kunt krijgen en dat is ook gelukt! Zie de foto op deze pagina. Blij mee.

Simone

 

Geweest voor de eyeliner met permanent make-up. Echt super gedaan. Dank je.

Martje Cruining

foto`s permanent make up

U kunt op een van de foto`s klikken voor een vergroting.

Eyeliner

Permanente lijn met kleine wing op het bovenooglid. Kleur zwart.

Eyeliner

Basis eyeliner op het bovenooglid. Kleur soft black.

Hairstroke

Permanente pigmentatie hairstroke microblading. Kleur bruin.

Full Lips

Lipliner en complete full lips met naturel kleur en shadow tint.

Hairstroke

Pigmentatie met naald gezet. Kleur donkerblond.

Pmu wenkbrauw

combinatie van hairstroke en shadowtechniek. Kleur almost black.