Fruitzuren

De fruitzuren van Salonnepro bevatten natuurlijk voorkomende fruitzuren. Wanneer deze fruitzuren op de huid worden aangebracht, verminderen deze de samenhang tussen de hoorncellen en stimuleren ze het vernieuwingsproces van de hoornlaag. De peelings die we in de salon toepassen hebben een hoger percentage zuren dan een peeling product voor thuis. Houd rekening met het feit dat je huid na een peeling niet gelijk "mooi" is. Soms zal deze eerst vervellen, rood zijn, er ontstaan korstjes.

 

Binnen ons assortiment bieden wij de volgende fruitzuurpeelings aan:

 • Glycolic Acid Peel (glycolzuurpeeling)
 • Lactid Acid Peel (melkzuurpeeling)
 • Salicylic Acid Peel (salicylzuurpeeling) en de Sensitive Peel (mix van Lactic acid, Glycolic acid, Citric acid, Malic acid en Tartaric acid).

 

Toskani Peelings:
Chemische peelings worden beschouwd als een van de meest effectieve technieken om bepaalde huidproblemen op te lossen en om een gezonde en stralende huid te bereiken. Welke peeling het meest geschikt is voor je huid wordt bekeken tijdens de huidanalayse. Bij al onze behandelingen geldt: we passen de peeling toe die het meest bij je huid past en we werken opbouwend. Een chemische peeling is sterker en heeft vaak meer resultaat als een fruitzuur peeling. De fruitzuren zijn natuurlijke zuren. Een chemische peeling kan daarom ook een heftige reactie geven, zoals vervellen, wondjes/korstjes, roodheden. Geef je huid de tijd om te herstellen door er niet te veel aan te zitten en je huid te voeden en herstellen met de geadviseerde producten.

Het beste resultaat:

Voor het beste resultaat raden wij deze behandeling in kuurverband aan van 5 tot 8 keer. De kuur behandelingen worden dan tussen de 2/4 weken gepland voor het mooiste resultaat. Ook raden wij aan om tijdens en na de kuur onze adviezen op te volgen met betrekking tot het thuis gebruik van producten. Wij kunnen zeker niet toveren en ook moet je er rekening mee houden dat de huid verbeterende behandelingen alleen resultaat hebben als je ook thuis aan de slag gaat met onze producten! 30% van de huidverbetering gebeurt bij ons in de salon, 70% bestaat uit het thuisgebruik van producten. Geef je huid altijd rust na een peeling door niet in de zon te komen en een Sun block te gebruiken. Ga ook zeker niet aan plekjes zitten peuteren of krabben. Het is een natuurlijk proces dat een aantal weken duurt. Huid is levend materiaal: het kan altijd zijn dat je huid net wat anders reageert. Bij het aangaan van alle behandelingen in onze praktijk nemen wij aan dat je op de hoogte bent van onze algemene voorwaarden. Lees deze aandachtig door. Het is je eigen verantwoording en heel belangrijk om ook na je peeling je huid goed in de gaten te houden en contact op te nemen zodra je dingen waarneemt waar je ongerust over bent. Zodat we snel kunnen schakelen met producten of advies om tot een goed eindresultaat te komen!


Voor wie is deze behandeling geschikt:

 • acne huid
 • acne littekens
 • grove porien
 • zon beschadigingen
 • hyperpigmentaties
 • hypopigmentaties
 • huidverslapping
 • fijne lijntjes
 • huidveroudering