definitieve ONTHARING

Definitief ontharen:
De haren in het gezicht kunnen wij ook definitief verwijderen.

 

Elektrische ontharing:
Hierbij worden haartjes definitief verwijderd door middel van een dunne naald en elektrische stroompulsjes. Elk haartje word individueel verwijderd door het naaldje in het haarzakje te steken en een elektrische stroompuls te geven van enkele seconden. Het haarzakje wordt vernietigd en het haartje komt los van het haarzakje. Het haartje wordt vervolgens met een pincet verwijderd.

 

 

Hoe vaak kun je behandelen:
Je haren hebben een groeicyclus van 3 fases, de belangrijkste is de anagene fase. Dit is de actieve groeifase. Elke 4-6 weken ontstaat er een nieuwe haar die weer in deze fase zit. Bij het definitief ontharen is het belangrijk dat er tussen de behandelingen door niet word geharst of geschoren. De haartjes moeten goed zichtbaar zijn en boven de huid uitkomen.

Houd er bij deze methode rekening mee dat er vaak meerdere behandelingen nodig zullen zijn. Dit verschilt per persoon. Het is belangrijk om het advies van de specialist hier in op te volgen voor het beste resultaat. Het is van tevoren niet in te schatten hoeveel behandelingen er exact nodig zijn omdat er een heleboel factoren meespelen die het resultaat kunnen beïnvloeden.
Elektrische ontharing is in zoverre definitief dat de haren die nu aanwezig zijn en goed zichtbaar zijn worden verwijderd. Er zullen altijd wat lichtere haartjes overblijven. Door de jaren heen kun je wel weer haargroei krijgen door de overgang, medicijnen met hormonen, zwangerschap etc. Dit zijn de zo genaamde slapende haarzakjes die dan actief kunnen worden. 

 

 

Doet het pijn:

De behandeling is niet geheel pijnloos. De stroomsterkte wordt aangepast en dus is de behandeling voor iedereen goed te doen. De pijngrens voor iedereen verschillend, dus de 1 zal het meer voelen, terwijl een ander bijna niets voelt.


Hoeveel kost het:

Het elektrisch ontharen kost per 10 minuten €20,00. Per 20 minuten is dit €39,50. Wij doen het elektrisch ontharen maximaal 20 minuten per keer. Mocht er een groter gebied zijn dat behandeld moet worden, doen wij dit in fases.

 

Is het veilig:

Onze ontharing apparatuur behoort tot de best medisch gecertificeerde apparaten. Ze zijn veilig, verantwoord en vertrouwd zoals ook al onze andere behandelingen. Wij hebben onze certificaten ontharing en met een ruime ervaring weten wij ook exact waar we mee bezig zijn. De apparatuur heeft zoveel mogelijkheden qua instelling dat wij altijd de best mogelijke sterkte kunnen instellen, speciaal toegespitst op jouw huid en haren.
Volg wel onze nazorg voorschriften op. Belangrijk is ook een sunblock te gebruiken in het gezicht en geen gebruik te maken van een zonnebank.


Kan ik mijn haren nog op een andere manier verwijderen bij jullie:
Ja. Je kunt kiezen voor waxen of harsen. Hierbij worden de haren tijdelijk tot de haarwortel eruit gehaald waardoor het 4/6 weken duurt voor de haartjes weer terug zijn. Ideaal voor een feestje of vakantie. Doe je normaal scheren, dan moet je er wel voor zorgen dat de haartjes lang genoeg zijn om geharst te worden. Harsen of waxen kan op het gehele lichaam toegepast worden.

Door wie wordt deze behandeling gedaan:
Het elektrisch ontharen wordt uitgevoerd door onze huidspecialiste Lisa. Zij heeft ruime ervaring in het definitief ontharen door middel van elektrische ontharing en kan ook alle adviezen geven. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd een intake inplannen of een berichtje sturen!