ONZE BEHANDELINGEN

Gezichts Behandeling:

Onze behandelingen zijn niet standaard.

Elke behandeling wordt gestart met een huidanalyse. Afhankelijk van deze uitkomst en je wensen stellen wij je facial samen.

lees meer

 

 

Microneedling:

Bij micro needling gebruiken wij zeer fijne naaldjes om (kleine) “gaatjes” in de huid te maken. Door met opzet en gecontroleerd deze breukjes te maken in de huid zal die gaan reageren en regenereren. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.

lees meer

 

 

Fruitzuur & Toskani Peelings:
Onze fruitzuren bevat natuurlijk voorkomende fruitzuren. Wanneer deze fruitzuren op de huid worden aangebracht, verminderen deze de samenhang tussen de hoorncellen en stimuleren ze het vernieuwingsproces van de hoornlaag.

 

 

Lees meer

 

 

Brazilian Wax:
Bij de Brazilian Wax wordt de volledige intieme zone onthaart doormiddel van een spaciale wax.

 

 

Bindweefsel Massage:

Een stevige, strakke huid op een natuurlijke manier. Een perfecte anti-aging methode om je huid weer strakker en voller te krijgen.

lees meer

 

 

Henna Wenkbrauwen & Wimperlift:

Wil je geen permanent make-up maar toch een wat intensievere uitstraling dan met gewone wenkbrauwverf dan kun je bij ons kiezen voor Henna Brows. De Wimperlift zorgt voor een natuurlijke krul in de wimpers tot wel 6 weken.

lees meer

 

 

Duo, Wellness & Season:

Er even lekker samen met je partner, vriendin, zus of moeder tussen uit? Onze mooie landelijk gelegen boerderij bied je de rust en de ruimte om op te laden, om echt even te relaxen en te ontspannen.

lees meer

 

 

Definitieve Ontharing:

Voor het definitief verwijderen van de haren in het gezicht.

lees meer

 

 

Fibroplast Lifting:

Deze behandeling is een prachtig alternatief voor wie geen operatie wil ondergaan maar toch een flinke huidverbetering en lifting wil bereiken.

lees meer

 

 

Permanent Make Up:

Bezoek onze nieuwe PMU site. Klik hier!

 

Permanent Make-Up is een 'art'. Vakkennis, hygiëne en ervaring maakt dat je in goede handen bent bij Lisette: STIVAS gediplomeerd en in het bezit van de GGD-vergunning voor het zetten van permanent make-up. 

lees meer