ONZE BEHANDELINGEN

Permanent Make Up:

Permanent Make-Up is een 'art'. Vakkennis, hygiëne en ervaring maakt dat je in goede handen bent bij Lisette: STIVAS gediplomeerd en in het bezit van de GGD-vergunning voor het zetten van permanent make-up. 

lees meer

Fibroplast Lifting:

Deze behandeling is een prachtig alternatief voor wie geen operatie wil ondergaan maar toch een flinke huidverbetering en lifting wil bereiken.

lees meer

Definitieve Ontharing:

De haren in het gezicht kunnen wij ook definitief verwijderen.

lees meer

 

Fruitzuur Peelings:
Onze fruitzuren bevat natuurlijk voorkomende fruitzuren. Wanneer deze fruitzuren op de huid worden aangebracht, verminderen deze de samenhang tussen de hoorncellen en stimuleren ze het vernieuwingsproces van de hoornlaag.

Microneedling:

Bij micro needling gebruiken wij zeer fijne naaldjes om (kleine) “gaatjes” in de huid te maken. Door met opzet en gecontroleerd deze breukjes te maken in de huid zal die gaan reageren en regenereren. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.

lees meer

Bindweefsel Massage:

Een stevige, strakke huid op een natuurlijke manier. Een perfecte anti-aging methode om je huid weer strakker en voller te krijgen.

lees meer

 

 

Henna Wenkbrauwen & Wimperlift:

Wil je geen permanent make-up maar toch een wat intensievere uitstraling dan met gewone wenkbrauwverf dan kun je bij ons kiezen voor Puur Henna Shading.

lees meer

Gezichts Behandeling:

Onze behandelingen zijn niet standaard.

Elke behandeling wordt gestart met een huidanalyse. Afhankelijk van deze uitkomst en je wensen stellen wij je facial samen.

lees meer

Duo, Wellness & Season:

Er even lekker samen met je vriend, man, vriendin of moeder tussen uit? Onze mooie landelijk gelegen boerderij biedt je de rust en de ruimte om op te laden, om echt even te relaxen en te ontspannen.

lees meer

 

HUIDPROBLEMEN

Gespecialiseerd in huidverbetering bij:


 • 1
  Het belang van een goede reiniging

  De reiniging van je huid is 1 van de belangrijkste stappen in je huidverzorging. Waarom?

  Ook zonder make-up komt er een verontreinigend laagje op je huid. Dit laagje dien je met een goed product van je huid te verwijderen. Anders wordt je creme of serum die je wilt gebruiken maar minimaal opgenomen door je huid. Ook krijgt je huid de kans om te gaan verstoppen en kun je een onzuivere huid bevorderen. Gebruik hiervoor het liefst een milk, foam of gel. Laat je door ons informeren welk type het beste bij jouw huid past. We hebben wel 15 verschillende reinigingsproducten. Breng dit product op je handen en verdeel het over je gezicht. Daarna voeg je water toe om het goed te laten emulgeren. Was het eraf met water. En herhaal de handeling nogmaals. Dit is nodig om al het vuil te verwijderen. Zeker als je foundation gebruikt is dit aan te bevelen. Maak liever geen gebruik van watjes of reinigingsdoekjes, hiermee laat je vuilresten achter op de huid.

   

 • 2
  Waarom gebruik je nachtverzorging

  Tussen 23.00 uur en 03.00 uur 's nachts wanneer je lichaam in rust is heeft je huid het vermogen om zeer actief stoffen op te nemen. Wanneer je dus een perfecte passende creme bij jouw huidtype opbrengt 's avonds zal je huid je dankbaar zijn. De werkzame stoffen worden diep opgenomen in de huid en zullen je huid structureel gaan regenereren. (herstellen of voeden) Al na enige dagen zul je bij het wakker worden merken dat je huid er mooier uit gaan zien. Het belang van de juiste keuze, daar kunnen wij je bij helpen. Liever 1 goed product op de huid als drie verkeerde die je huid alleen maar slechter zullen maken. Een duurdere creme heeft hoogwaardige grond- en werkstoffen die gemakkelijker door je huid opgenomen worden en waar je veel minder van nodig zult hebben om een goed resultaat te bereiken.

 • 3
  Wanneer een serum

  Serums zijn de echte werkpaarden van een huidverzorgingslijn. Ze bevatten de meest krachtige dosis aan werkstoffen die als boost werken bij het verbeteren van je huid. Ze zijn gemaakt van zeer kleine moleculen zodat ze snel opgenomen kunnen worden. Een serum is bedoeld als toevoeging aan je dagelijkse verzorging. Net ter vervanging van je creme. Je kunt het gebruiken onder je dag- en/of nachtverzorging. Gebruik hiervoor de aanwijzingen die wij je meegeven.

 • 4
  Je huid beschermen met dagcreme

  Een 24 uurs creme is niet aan te bevelen. Hiermee doe je je huid tekort. Een dag- en nachtverzorging hebben beiden een geheel andere functie dus wij adviseren geen creme die je dag en nacht gebruikt. Wist je dat huidveroudering voor zo'n 90% op het conto komt van uv-straling? Niet alleen de zon is de boosdoener ook gewoon daglicht veroudert je huid. Onze Prevention dagcremes beschermen je huid met een SPF factor 30. Hebben natuurlijke anti oxidanten en tegelijkertijd wordt je huid gevoed, verzacht en gehydrateerd. Al onze producten zijn 100% parabeenvrij. Je kunt ook kiezen voor de dagcreme met een tintje of de I Conceal; een goede foundation die de huid laat ademen en tegelijkertijd een dagverzorging is. Ideaal als je je huid wilt voeden, beschermen maar ook camoufleren zonder je huid dicht te smeren.