Waar we voor staan

 • 1

  Persoonlijk

  Brabantse gezelligheid - Individuele aanpak - Huidverbetering op maat in combinatie met een dosis wellness om te ontspannen en op te laden.

   

 • 2

  Puurheid

  Eerlijk en PUUR advies, no-nonsense mentaliteit - Kwaliteit - Pure producten: niet getest op dieren - Uitsluitend huididentieke stoffen en vitaminen

 • 3

  Professioneel

  Service - Gediplomeerd- Vakvrouwen - Ervaring - Inzicht - Kennis - Erkend leerbedrijf - Vernieuwend

Lisette, PMU Artist

Met 32 jaar ervaring als permanent make-up- en huidspecialist ben ik 12 jaar geleden in Groningen komen wonen op de Aurora Hoeve. Hier wonen we met heel veel plezier. Het Groninger land heeft mijn hart gestolen. Het is een mooie oude woonboerderij die voor een gedeelte aan de achterkant (bijna) als Bed & Breakfast in gebruik is. (nog niet online, maar hiervoor kun je in de toekomst kijken op aurorahoeve.nl) Er komt ook dit jaar een nieuwe wellness ruimte bij waarbij gasten maar ook mensen die Skin Care Aurora bezoeken terecht kunnen voor een uitgebreid scala aan wellness behandelingen. Houdt daarom onze website in de gaten!

 

De huidpraktijk is open van maandag t/m zaterdag en op woendagavond. Op zondag zijn wij gesloten.

Voor het zetten van permanente make-up kun je terecht bij mij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9 en 16 uur. Door mijn drukke werkzaamheden heb ik een wachttijd van ongeveer 2 maanden, houdt hier rekening mee bij het maken van je afspraken. Dit is ook de reden dat ik vanaf dit jaar niet meer werkzaam zal zijn als huidspecialist maar alleen nog de permanente make-up en Fibroblast plasma behandelingen voor mijn rekening neem. Voor alle andere behandelingen kun je terecht bij mijn lieve onderstaande collega's!

 

Er worden door alle teamleden elk jaar cursussen en (interne) trainingen gevolgd. Kwaliteit vereist verantwoording waardoor zij de service kunnen blijven verlenen die je gewend bent en je bij elke behandeling volgens hetzelfde protocol en kwaliteit behandeld wordt. Van een mini facial tot een gespecialiseerde anti aging behandeling. (zie hiervoor onze aparte pagina gezichtsbehandeling en tarievenlijst ) Ontharing, henna brows, verven en harsen van wimpers en wenkbrauwen, microneedling, massage, wellness- en seizoensbehandelingen.

Lisa, Huid Coach, Pedicure, Nagelstyliste, & Lash lift

Even voorstellen, ik ben elke week aanwezig op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor alles wat met onze praktijk te maken heeft. Dus heb je vragen, een probleem, wil je informatie of een afspraak inplannen, bel (0594-528820) , mail (lisa@skincare-aurora.nl) of app (06 51156112) en ik probeer je zo goed mogelijk van dienst te zijn! Een intake of informatiegesprek is altijd vrijblijvend en gratis. Bij het afnemen van onze producten zit er ook gratis huidcoaching bij. Ik wordt heel blij als ik samen met jou kan werken aan je mooiste huidconditie. Mijn interesse en ervaring is zeer breed en graag laat ik je kennis maken met mijn handen, adviezen en onze topproducten om zo de mooiste resultaten te behalen. Ook als het gaat om strakke wenkbrauwen, een heerlijke Wellness behandeling of een pedicure ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn specialisaties zijn: wimper lashlift: een mooie manier om een aantal weken mooie krullende wimpers te hebben, coaguleren van couperose en de zgn. "spinnetjes", huidverbetering, huidverzorging, hennabrows, browshaping, pedicure, gellac voor de handen en de voeten, manicure, intake en advies op maat. Tevens werk ik mee met de duo behandelingen.

 

Passie voor de natuur vind je terug in de praktijk. Wij werken met behandelingen en producten die PUUR zijn; vrij van dierlijke ingrediënten, niet getest op dieren en er wordt uitsluitend gewerkt met lichaamseigen/huididentieke werkstoffen en vitaminen. Alles is gebaseerd op het zelfhelend en opbouwend vermogen van de huid, zowel van binnen als van buiten. Je zult bij ons dan ook geen artsen vinden met chemische fillers. Wel eerlijk en PUUR advies, een no-nonsense mentaliteit en kwalitatief hoge en intensieve behandelingen en producten om de beste natuurlijke versie van jezelf naar boven te halen. Dit alles in een gezellige ambiance. Na je bezoek zul je ontspannen en opgeladen weer naar huis gaan.

Er is geen huid hetzelfde dus ook jouw behandeling niet. Persoonlijke aandacht, we overleggen welke behandeling het beste bij je past. We vertellen hoe je huid in elkaar zit, en hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen. Hierdoor kunnen we inspringen met de best mogelijke behandeling voor dat moment en je huidverzorging thuis.

Groetjes van Lisa, Huidcoach en Huidspecialist. tot ziens in onze praktijk!

Simone, Allround huidspecialiste

Ik ben aanwezig op woensdagavond en de zaterdag. Bij mij kunt u terecht voor alle gezichtsbehandelingen, wellness, massage, verven, harsen en henna. Ook verzorg ik mede de duo behandelingen.

Groetjes van Simone.

Janiek, Allround huidspecialiste

Na een mooie en leerzame periode van 2 jaar bij Aurora blijf ik naast mijn studie vooral meehelpen bij de duobehandelingen! Erg leuk om te doen en door alle interne trainingen blijf ik up to date om u te adviseren en bij te staan.

Graag tot ziens in de salon! Janiek

Thirza, Allround huidspecialiste

Ik ben al 3 jaar bij Aurora. Ik voer erg graag behandelingen uit en het is mijn passie om samen met u het beste uit uw huid te kunnen halen of een andere behandeling toe te passen. Ik blijf op de hoogte van de heerlijke producten/behandelingen bij Skin Care Aurora en kan u derhalve ook adviezen geven voor de huidverzorging en -verbetering. Ik zie u graag, tot dan! Thirza

Onze klanten

 

Sinds ik bij Skin Care Aurora kom heb ik bijna geen last meer van huidontstekingen in het gezicht.  Dankzij de behandelingen, in een ontspannen, relaxte en gezellige sfeer en de producten van Image die ik ook thuis gebruik is mijn huid nu veel schoner, frisser en stralender. Ik ben er erg blij mee!

Karin Ansing-Linstra

Vakkundig en vertrouwd.. Altijd tijd voor een praatje en gezellig,  maar vooral vakkundig behandeling van mijn huid of het bijwerken van mijn wenkbrauwen
Dit voelt altijd erg vertrouwd  en na een behandeling altijd weer geheel ontspannen weer naar huis.

Margreta Kuipers

Mijn huid ging verslappen en dat stoorde me enorm. Na een kuurbehandeling van 3 maanden en fijne producten voor thuis voelt mijn huid weer stevig en is mooier dan ooit.

Sam Kruizinga

SKINCARE Aurora

Onderstaand onze bedijfsfilm. U kunt de film ook in volledig scherm zien, klik op de film en dan rechts volledig scherm klikken.

 

U kunt op een van de foto`s klikken voor een vergroting.

Aurora Hoeve

In de woonboerderij is Skin Care Aurora gevestigd.

Praktijk Skin Care Aurora

Lisa staat voor je klaar voor elke behandeling, begeleiding, en advies.

Produkten

Wij werken met Medex en Toskani. 2 topmerken! Ervaar het verschil.

Wachtruimte

Ontspannen begint al hier, heerlijk met een kopje thee of koffie.

Ingang

Aan de voorzijde van de boerderij is de ingang van onze praktijk. .

Team Skin Care Aurora

Dit zijn de dames die klaar staan voor jouw behandelingen.