Waar we voor staan

 • 1

  Persoonlijk

  Brabantse gezelligheid - Individuele aanpak - Huidverbetering op maat in combinatie met een dosis wellness om te ontspannen en op te laden.

   

 • 2

  Puurheid

  Eerlijk en PUUR advies, no-nonsense mentaliteit - Kwaliteit - Pure producten: niet getest op dieren - Uitsluitend huididentieke stoffen en vitaminen

 • 3

  Professioneel

  Service - Gediplomeerd- Vakvrouwen - Ervaring - Inzicht - Kennis - Erkend leerbedrijf - Vernieuwend

Lisette Bouman

Lisette Bouman zit al 32 jaar in het vak!
In 1986 begonnen in een mooi dorpje in Brabant waar zij 20 jaar een eigen praktijk heeft gehad. In 2006 verhuisd naar Groningen en Skin Care Aurora opgezet. Deze naam staat op de voorgevel van de boerderij, het betekent: Godin van de Dageraad en staat voor een nieuw begin. Het stond dan ook vast dat de praktijk niet anders kon heten dan Aurora! 1x per maand op zaterdag is Lisette op locatie in Brabant (Meeuwen, bij Petra Bouman voetverzorging) aan het werk. Afspraken voor locatie Brabant kun je maken via telefoon of mail. Voor je afspraak locatie Oldekerk-Groningen kun je ook zelf online inboeken.

 

Lisette is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9 en 16 uur. Door haar drukke werkschema heeft zij een wachttijd van ongeveer 6-8 weken, houdt hier rekening mee bij het maken van je afspraken. Je kunt bij haar terecht voor permanente make-up van de wenkbrauwen, (shaden, microblading en powder en hairstroke techniek) het zetten van eyeliners en pmu van de lippen. (contour en full lips) Verder heeft zij de specialisaties: Huidverbetering in combinatie met de Gold behandeling, Fibroblast lifting, Cryotherapie en Thermo coagulatie. Alle andere behandelingen worden door onderstaande collega's gedaan!

 

Er worden door alle teamleden elk jaar cursussen en (interne) trainingen gevolgd. Kwaliteit vereist verantwoording waardoor zij de service kunnen blijven verlenen die je gewend bent en je bij elke behandeling volgens hetzelfde protocol en kwaliteit behandeld wordt. Van een mini facial tot een gespecialiseerde anti aging behandeling. (zie hiervoor onze aparte pagina gezichtsbehandeling.) Ontharing, henna brows, verven en harsen van wimpers en wenkbrauwen, microneedling en onze top Clinical Peels en seizoensbehandelingen. Alle behandelingen worden uitgevoerd met pure producten en persoonlijke aandacht. Inzicht, ervaring en kennis zorgen voor de finishing touch. Heeft u vragen of zit u met bepaalde dingen schroom niet en kom langs. Ons advies is altijd gratis en vrijblijvend omdat wij graag willen dat u zo goed mogelijk, letterlijk en figuurlijk, in uw vel zit!

 

Passie voor de natuur vind je terug in de praktijk. Wij werken met behandelingen en producten die PUUR zijn; vrij van dierlijke ingrediënten, niet getest op dieren en er wordt uitsluitend gewerkt met lichaamseigen/huididentieke werkstoffen en vitaminen. Alles is gebaseerd op het zelfhelend en opbouwend vermogen van de huid, zowel van binnen als van buiten. Je zult bij ons dan ook geen artsen vinden met chemische fillers. Wel eerlijk en PUUR advies, een no-nonsense mentaliteit en kwalitatief hoge en intensieve behandelingen en producten om de beste natuurlijke versie van jezelf naar boven te halen. Dit alles in een gezellige ambiance. Na je bezoek zul je ontspannen en opgeladen weer naar huis gaan.

Er is geen huid hetzelfde dus ook jouw behandeling niet. Persoonlijke aandacht, we overleggen welke behandeling het beste bij je past. We vertellen hoe je huid in elkaar zit, en hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen. Hierdoor kunnen we inspringen met de best mogelijke behandeling voor dat moment en je huidverzorging thuis.

Lisa

Even voorstellen!
Ik ben elke week aanwezig op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor alles wat met onze praktijk te maken heeft. Dus heb je vragen, een probleem, wil je informatie of een afspraak inplannen, bel (0594-528820) , mail (lisa@skincare-aurora.nl) of app (06 51156112) en ik probeer je zo goed mogelijk van dienst te zijn! Ik wordt heel blij als ik samen met jou kan werken aan je mooiste huidconditie. Mijn interesse en ervaring is zeer breed en graag laat ik je kennis maken met mijn handen, adviezen en onze topproducten om zo de mooiste resultaten te behalen. Ook als het gaat om strakke wenkbrauwen, een heerlijke Wellness behandeling of een pedicure ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn specialisaties zijn: wimper lashlift: een mooie manier om een aantal weken mooie krullende wimpers te hebben, coaguleren van couperose en de zgn. "spinnetjes", huidverbetering, huidverzorging, hennabrows, browshaping, pedicure, gellac voor de handen en de voeten, manicure, intake en advies op maat. Tevens werk ik mee met de duo behandelingen. Groetjes van Lisa, tot ziens in onze praktijk!

 

Simone & Janiek

Simone werkt als gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste op woensdagavond en de zaterdag.

Janiek is ook al gediplomeerd maar loopt dit jaar intern mee als collega-stagiaire voor haar specialisaties op de vrijdagen.

Je kunt bij Simone en Janiek terecht voor alle gezichtsbehandelingen, wellness, massages, verven, harsen, make-up en henna brows. Ook verzorgen zij samen de duo behandelingen.

Onze klanten

 

Sinds ik bij Skin Care Aurora kom heb ik bijna geen last meer van huidontstekingen in het gezicht.  Dankzij de behandelingen, in een ontspannen, relaxte en gezellige sfeer en de producten van Image die ik ook thuis gebruik is mijn huid nu veel schoner, frisser en stralender. Ik ben er erg blij mee!

Karin Ansing-Linstra

Vakkundig en vertrouwd.. Altijd tijd voor een praatje en gezellig,  maar vooral vakkundig behandeling van mijn huid of het bijwerken van mijn wenkbrauwen
Dit voelt altijd erg vertrouwd  en na een behandeling altijd weer geheel ontspannen weer naar huis.

Margreta Kuipers

Mijn huid ging verslappen en dat stoorde me enorm. Na een kuurbehandeling van 3 maanden en fijne producten voor thuis voelt mijn huid weer stevig en is mooier dan ooit.

Sam Kruizinga

SKINCARE Aurora

Onderstaand onze bedijfsfilm. U kunt de film ook in volledig scherm zien, klik op de film en dan rechts volledig scherm klikken.

 

U kunt op een van de foto`s klikken voor een vergroting.

Aurora Hoeve

In de woonboerderij is Skin Care Aurora gevestigd.

Aurora Hoeve

Lisette staat voor je klaar voor elke behandeling, begeleiding, en advies.

Ingang van de praktijk

Ingang huidverbetering voorzijde van de boerderij.

Wachtruimte

Ontspannen begint al hier, heerlijk met een kopje thee of koffie.

Onze salon

Een van onze behandelkamers. Ook geschikt voor duo behandelingen.

Team Skin Care Aurora

Dit zijn de dames die klaar staan voor uw behandelingen.