Henna Wekbrauwen

 

Henna is een natuurproduct, een poeder in verschillende kleuren die we inzetten om je wenkbrauwen te shaden. Doordat het een natuurproduct is gaat het een verbinding aan met je huid en haartjes. Het eindresultaat zal dan ook voor iedereen verschillend zijn.

 

Je kunt Henna kiezen als je gewone verf wat te licht vindt. Henna houdt een aantal dagen (2-10 dagen op je huid) en 4-5 weken op de wenkbrauwhaartjes. De lijn wordt superstrak gestyled met wax.
Ook je haartjes worden door henna wat intensiever gekleurd. Een uitkomst als je eigen wenkbrauwen niet zo vol zijn of sommige plekjes bijna geen haartjes zitten. Met Henna Shading krijg je een mooie volle wenkbrauw. Daarnaast worden ze onthaard en gewaxed in een vorm die bij je ogen en je gezicht past.

Na 5-6 weken is een volgende behandeling weer nodig net als bij een gewone wenkbrauw verf behandeling.

 

De eerste twee dagen zal de HENNA heel donker lijken, het effect is direct na de behandeling altijd een stuk donkerder als met gewone verf. Houd hier rekening mee met het plannen van je afspraak.

 

Kunnen wij toveren?

Nee helaas niet. Wij zetten henna bij iedereen volgens dezelfde stappen en vakkundige werkwijze. Bij de 1 zal het volgens het boekje verlopen en de houdbaarheid van lieverlee verdwijnen na 5 weken. Bij een ander zal het minder lang houden, (het komt soms voor dat een huid henna helemaal niet vasthoudt) . Soms is dat teleurstellend maar er is niet altijd iets aan te doen. Houd hier rekening mee dat dit kan gebeuren. Als je graag voor een feest of speciale gelegenheid henna brows wilt, is het aan te bevelen alvast voor die tijd het al een keer te laten zetten zodat je weet wat henna met jouw huid en wenkbrauwen doet.

Ook je huid kan reageren op het waxen, met roodheid of bultjes. Dit is meestal met een dag ook weer verdwenen. Heb je een gevoelige huid geef dit voor de behandeling goed aan.

Je huid is levend materiaal en gaat een verbinding aan met de henna. Wij noemen deze dingen zodat je weet wat er kan gebeuren, omdat er af en toe mensen zijn die denken dat wij wel kunnen toveren. :-)

 

Wil je graag henna zorg dat je geen bijzondere dingen meer doet met je wenkbrauwen een paar dagen voor en na de behandeling; zoals een peeling, haartjes serum, glycolzuren etc. gebruiken. Ook warmte, zon, zout en sauna kunnen het effect benadelen. Houdt na de behandeling de huid 48 uur droog voor een optimaal effect.


Wanneer je toch een meer permanente vorm en 24/7 mooie wenkbrauwen wilt kijk dan eens op onze page van permanent make-up. Wij zijn ook gecertificeerd voor de 3D Hairstroke techniek permanent make up wenkbrauwen. Ook kun je kiezen voor een shadow techniek.