Henna Wenkbrauwen & wimperlift

Henna Brows:
Henna is een natuurproduct, een poeder in verschillende kleuren die we inzetten om je wenkbrauwen te shaden. Doordat het een natuurproduct is gaat het een verbinding aan met je huid en haartjes. Het eindresultaat zal dan ook voor iedereen verschillend zijn. Je kunt Henna kiezen als je gewone verf wat te licht vindt. Henna houdt 2-10 dagen op je huid en 4-5 weken op de wenkbrauwhaartjes. De lijn wordt superstrak gestyled met wax. Ook je haartjes worden door henna wat intensiever gekleurd. Een uitkomst als je eigen wenkbrauwen niet zo vol zijn of sommige plekjes bijna geen haartjes zitten. Met Henna Shading krijg je een mooie volle wenkbrauw. Daarnaast worden ze strak gewaxed zodat je wenkbrauw perfect word! Na 5-6 weken is een volgende behandeling weer nodig net als bij een gewone wenkbrauw verf behandeling. De eerste twee dagen zal de henna heel donker lijken, het effect is direct na de behandeling altijd een stuk donkerder als met gewone verf. Houd hier rekening mee met het plannen van je afspraak.

 

 

Kunnen wij toveren?
Nee helaas niet. Wij zetten henna bij iedereen volgens dezelfde stappen en vakkundige werkwijze. Bij de 1 zal het volgens het boekje verlopen en 5 week mooi zijn. Bij een ander zal het minder lang houden, (het komt soms voor dat een huid henna helemaal niet vasthoudt). Soms is dat teleurstellend maar er is niet altijd iets aan te doen. Houd hier rekening mee dat dit kan gebeuren. Als je graag voor een feest of speciale gelegenheid henna brows wilt, is het aan te bevelen alvast voor die tijd het al een keer te laten zetten zodat je weet wat henna met jouw huid en wenkbrauwen doet. Ook je huid kan reageren op het waxen, met roodheid of bultjes. Dit is vaak met een dag ook weer verdwenen. Heb je een gevoelige huid geef dit voor de behandeling goed aan. Je huid is levend materiaal en gaat een verbinding aan met de henna. Wij noemen deze dingen zodat je weet wat er kan gebeuren, omdat er af en toe mensen zijn die denken dat wij wel kunnen toveren. Wil je graag henna zorg dat je geen bijzondere dingen meer doet met je wenkbrauwen een paar dagen voor en na de behandeling; zoals een peeling, haartjes serum, glycolzuren etc. gebruiken. Ook warmte, zon, zout en sauna kunnen het effect benadelen. Houdt na de behandeling de huid 24 uur droog voor een optimaal effect.

 

Wanneer je toch een meer permanente vorm en 24/7 mooie wenkbrauwen wilt kijk dan eens op onze pagina van permanent make-up. Wij zijn ook gecertificeerd voor de 3D Hairstroke techniek permanent make up wenkbrauwen. Ook kun je kiezen voor een shadow techniek, meer info:

PMU Noord Nederland

 

 

Wimper lift:

Wil je geen wimperextensions maar toch je eigen wimpers op een natuurlijke manier meer laten opvallen? Dan is de wimperlift iets voor jou! Het gebruik van een wimperkruller en mascara wordt overbodig en dat wel tot 6/8 week! Tijdens deze behandeling worden je eigen wimpers doormiddel van 2 soorten vloeistof gelift en daarna worden de (boven)wimpers geverfd. Je krijgt een mooie open blik en het natuurlijk ideaal voor als je op vakantie gaat en geen mascara op wilt. Houdt er rekening mee dat je zonder mascara komt als je de wimper lift laat doen! Ook moeten de wimpers tot 48 uur na de behandeling droog blijven, dus ook geen mascara. Net als voor Henna geld voor de wimperlift, het resultaat verschilt per persoon. Heb je korte/dunne wimpers, zal het resultaat minder zijn als iemand die hele lange en volle wimpers heeft.


De voordelen van een wimperlift:

  • Het is niet schadelijk voor je eigen wimpers
  • Mascara en de wimperkruller zijn overbodig
  • Het blijft 6/8 week zitten
  • Je krijgt een mooie open blik
  • Bestand tegen water, zweten, tranen, slapen en make-up