gezichtsbehandelingen

Onze behandelingen zijn niet standaard.
Elke behandeling wordt gestart met een huidanalyse. Afhankelijk van deze uitkomst en je wensen stellen wij je facial samen. Je huid is levend materiaal, ook de seizoenen doen wat anders met je huid, zo kunnen we daar gericht op inspelen zodat je altijd de beste producten krijgt die op dat moment bij je huid passen. Wanneer je thuis de behandeling voortzet met onze producten zul je 80% meer resultaat behalen in je huidverbetering. Wij werken met het huidverbeterende merk Medex.

 

Volg hierbij altijd onze instructies om er optimaal resultaat uit te halen. Het gebruik van producten die niet op jouw huid zijn afgestemd is van grote invloed op het resultaat wat je wilt behalen. Wij garanderen geen resultaat bij het gebruik van andere producten dan degene die wij aanbieden. In sommige gevallen is het zelfs een must om ook met onze producten thuis te gaan werken, omdat we bij voorbaat al weten dat daardoor bij sommige huidproblemen geen of weinig resultaat geboekt zal worden als je dit niet doet. Daarom behouden wij ons ook het recht om bepaalde gewenste behandelingen dan ook niet uit te voeren. We kunnen veel maar nog niet toveren, we hebben ook jouw hulp nodig om je dagelijkse verzorging serieus te nemen.


Wij zijn tot in de puntjes getraind door onze merken zodat wij weten wat, welke en hoeveel je van een product nodig hebt. Let daarbij ook op je levensstijl: roken, te weinig slapen, stress en ongezond eten, chemische fillers, te veel zonlicht zullen je huidconditie mede bepalen.

We hebben vier prachtige behandelingen samengesteld, verder hebben wij gedurende het jaar altijd een aanbieding met een bijzondere seizoensbehandeling, houd hiervoor onze Nieuwsbrief en FaceBook pagina in de gaten!

 

 

 

SMALL 45-60 minuten € 49,50

Met de SMALL gezichtsbehandeling mag je zelf aangeven of je het accent op reiniging en detox of meer op verzorgend en wellness wilt leggen.

 

BASE 75 minuten € 66,50

Met deze behandeling heb je zowel het reinigende detox effect samen met wellness en huidverbetering. Een mooie basisbehandeling waarin alle facetten verwerkt zitten.

 

LUXE 90 minuten € 86,50

Dit is een BASE behandeling waarbij als extra toevoeging behandeling van het decollete en schouders meegenomen wordt, ook zit hierin een peeling of fruitzuur die speciaal voor jou huid gemaakt wordt en een speciaalmasker.

 

GOLD 105 minuten vanaf € 99,=

De meest intensieve huidverbeterende behandeling waarbij o.a. als extra het behandelen van het decollete, een collageenstimulerende bindweefselmassage en wordt er gebruik gemaakt van bijvoorbeeld een LED of collageen licht, microneedling of iontophorese.

 

PEEL BOOST PURE 45,=

Een korte maar zeer krachtige peeling behandeling voor de onzuivere huid. Je kunt deze behandeling als boost nemen of in kuurverband. Duur: 40 minuten.

 

BIO MYRRHA FACIAL € 39,95

Pure bio- en ecologische behandeling. 100% natuurlijk, met hoge kwaliteit en krachtige werkstoffen. Speciaal voor de droge, vochtarme en/of veeleisende ouderwordende huid. Duur: 30 min.

 

BIO ELURE FACIAL € 72,50

90 minuten high-tech gezichtsbehandeling. Huidverbeterend voor de huid die gevoed en gehydrateerd mag worden. Zeer voedingrijke behandeling met twee massages, herstellend, en speciaal oogcontourbehandeling met 100% natuurlijke werkstoffen.


Als je er voor kiest om te beginnen met huidverbetering is regelmaat in je verzorging zeer belangrijk. Een behandeling in de praktijk zal het beste resultaat opleveren met een tussenpoze van 4-6 weken in combinatie met huidverzorging thuis.

Speciale kuren kunnen worden samengesteld na een intakegesprek. Bij een totaal plan: aanschaf van producten en behandelingen in de praktijk, krijg je ook een korting aangeboden over de totaalprijs.

 

Onze studente Janiek heeft haar basis schoonheidsverzorging in the pocket! Dit houdt in dat zij collega-stagiaire is geworden en het komende jaar haar specialisaties gaat leren. Je kunt bij haar ook terecht voor alle bovenstaande behandelingen die zij op dezelfde professionele wijze uitvoert. Zij heeft hiervoor alle interne trainingen ook afgerond. Behandelingen die je boekt bij Janiek zit standaard 10% korting op omdat wij het waarderen dat haar de kans wordt gegeven het vak in de praktijk verder te ontwikkelen!