gezichtsbehandelingen

Elke behandeling wordt gestart met een huidanalyse. Afhankelijk van deze uitkomst en je wensen stellen wij je facial samen. Samen kijken we wat je wilt bereiken met de gezichtsbehandeling, welke behandeling dan het beste bij je huid past en wat haalbaar is. Wanneer je thuis de behandeling voortzet met onze producten zul je 80% meer resultaat behalen in je huidverbetering. Wij werken met twee merken (Salonnepro en Toskani), welke perfect op elkaar afgestemd zijn.

 

Het gebruik van producten die niet op jouw huid zijn afgestemd is van grote invloed op het resultaat wat je wilt behalen. Wij garanderen geen resultaat bij het gebruik van andere producten dan degene die wij adviseren. In sommige gevallen is het zelfs een must om ook met onze producten thuis te gaan werken, omdat we bij voorbaat al weten dat daardoor bij sommige huidproblemen geen of weinig resultaat geboekt zal worden als je dit niet doet. Daarom behouden wij ons ook het recht om bepaalde gewenste behandelingen dan ook niet uit te voeren. We kunnen veel maar nog niet toveren, we hebben ook jouw hulp nodig om je dagelijkse verzorging serieus te nemen.

 

Wij zijn tot in de puntjes getraind door onze merken zodat wij weten wat, welke en hoeveel je van een product nodig hebt. Let daarbij ook op je levensstijl: roken, te weinig slapen, stress en ongezond eten, chemische fillers, te veel zonlicht zullen je huidconditie mede bepalen. We hebben een aantal behandelingen samengesteld, verder hebben wij gedurende het jaar altijd een aanbieding met een bijzondere seizoen behandeling, houd hiervoor onze Nieuwsbrief, Instagram en FaceBook in de gaten!

 

 

First Time Facial 40 minuten

Ben je nog nooit eerder bij Skin Care Aurora geweest? Kies dan voor de First Time Facial! Tijdens deze afspraak gaan we dieper in op jouw huidwensen tijdens de intake en huidanalyse. Vervolgens starten we de behandeling. De huid wordt gereinigd, opgevolgd door een zachte peeling of scrub, onzuiverheden worden verwijderd, er wordt een masker aangebracht en daarna brengen we een intensive serum aan en een dag verzorging. Je gaat naar huis met een uitgebreid advies voor een vervolgafspraak en de thuis producten.

 

Acne Facial 30 minuten

Last van een onzuivere of acne huid? Dan is deze behandeling perfect voor jou. We reinigen de huid grondig, doen een snelle peeling en gaan dan bezig met het verwijderen van de onzuiverheden. Als afsluiting doen we een passende dag verzorging en uiteraard een thuis advies zodat je thuis ook goed aan de slag kan. Op naar een huid zonder puistjes!

 

Hydra Facial 45 minuten

In deze behandeling gaan we de huid grondig reinigen en daarna extra goed voeden en hydrateren. De Hyrda Facial een onderhoudende behandeling en dus gericht op het reinigen en voeden van de huid. We reinigen de huid met een dubbele reiniging en verwijderen dode huidcellen met een peeling of een scrub. De huid wordt grondig onderzocht op onzuiverheden en daarna wordt de huid gevoed en gekalmeerd doormiddel van een speciaal masker. Na het masker brengen we een intensive serum en een dagverzorging aan.

 

Fruitzuur Peeling / Bio Peeling 40 minuten

De fruitzuren van Salonnepro bevatten natuurlijk voorkomende fruitzuren. Wanneer deze fruitzuren op de huid worden aangebracht, verminderen deze de samenhang tussen de hoorncellen en stimuleren ze het vernieuwingsproces van de hoornlaag. De peelings die we in de salon toepassen hebben een hoger percentage zuren dan een peeling product voor thuis. Lees meer over deze behandeling onder het kopje Fruitzuur & Toskani Peels.

 

Chemische Peeling 50 minuten

De Peel Boost is geschikt als je de huid wilt verbeteren doormiddel van een chemische peeling. Tijdens de behandeling vertellen we je precies wat de peeling inhoudt. Houd er rekening mee dat je van de peeling kunt gaan vervellen. Voor het beste resultaat adviseren we de peeling 4 tot 6 keer te herhalen en daarna bij te houden door af en toe weer een behandeling te doen. Wat we precies doen in deze behandeling vertellen we je graag tijdens de peeling of in een intake-gesprek (deze behandeling wordt niet in de zomer gedaan).

 

Microneedling Facial 60 minuten

Deze gerichte behandeling is geschikt voor als je intensieve huid-verbetering wilt doormiddel van de microneedling. Geen poespas maar gewoon gericht werken? Dan is deze behandeling geschikt voor jou. Voor het beste resultaat herhaal je de behandeling om de 4 weken en verzorg je thuis de huid met de geadviseerde producten wat deze behandeling in houdt lees je onder Behandelingen  Microneedling (deze behandeling wordt niet in de zomer gedaan).

 

Add On: Massage gezicht, decollete & schouders

Wil je huidverbetering combineren met ontspanning? Kies dan voor deze Add On! Tijdens de Facial masseren we het gezicht, decollete en de schouders 15 minuten. Een heerlijk extraatje na een intensieve behandeling.

 

Add On: Hoofdhuid & Oormassage

Tijdens het inwerken van het masker genieten van een hoofdhuid & oormassage, hoe lekker is dat! Boek deze Add On bij je behandeling en geniet gedurende 10 minuten van een heerlijke hoofdhuid en oormassage. Aan te raden bij het verlichten van hoofdpijn.

 

Daarnaast is het mogelijk om harsen, verven of epileren bij te boeken. Dit zit niet standaard in de behandeling en kan worden bijgeboekt voor € 9,00 per onderdeel.

 

Als je ervoor kiest om te beginnen met huid-verbetering en ook echt iets wilt veranderen aan je huid is regelmaat in je verzorging zeer belangrijk. Omdat huid-verbeterende behandelingen het beste werken in kuurverband, adviseren wij om iedere vervolgbehandeling binnen 4 weken te plannen. Bij aanschaf van een productpakket bestaande uit 5 geadviseerde producten krijg je 5% korting op de totaalprijs. Strippenkaart  betaal 5 behandelingen en krijg de 6e gratis.