Fibroblast plasma Lifting

Deze behandeling wordt uitgevoerd door Lisette en is een prachtig alternatief voor wie geen operatie wil ondergaan maar toch een flinke huidverbetering, verstrakking en lifting van de huid wil bereiken. Fibroblast plasma lifting kan heel doelgericht gebruikt worden voor een ooglift, rimpels op het voorhoofd, rondom de ogen of de mond en neus- lippenplooi. Een te slappe huid kan gelift worden door deze methode bij o.a. de hals, kaak- en kinlijn. Met onze lifting apparatuur wordt er net boven de huid d.m.v. geioniseerde gasmoleculen een kleine 'vonk' of flits geproduceerd. Deze flits zorgt ervoor dat de huidvezels in de diepere huidlaag zich samentrekken waardoor er natuurlijke huidverstrakking optreedt. Ook geeft het een natuurlijke boost aan de huid voor de aanmaak van nieuwe elastine en collagene vezels waardoor je huid zichzelf gaat vernieuwen. Voor een exacte prijsindicatie nodigen wij je uit voor een vrijblijvend consult.

 

Let wel: Het is een intensieve behandeling die we alleen kunnen uitvoeren als de voor- en nabehandeling thuis ook juist gebeurd. Wij behouden ons ook het recht als we hieraan twijfelen, of we vermoeden dat je huid deze behandeling niet aan kan, deze behandeling niet uit te voeren. Er zijn dan altijd mooie alternatieven die op dat moment beter bij je huid zullen passen.

 

Meestal zijn twee behandelingen voldoende voor een optimaal resultaat. De tweede nabehandeling is binnen 6-12 weken. Wij behandelen niet in de zomerperiode (mei t/m september) i.v.m. (teveel) dag- en zonlicht die het resultaat kunnen benadelen waardoor pigmentvlekjes kunnen ontstaan. Dus bespreek op tijd je afspraken voor behandeling 1 en 2 dat deze ruim in de winterperiode vallen. (Oktober t/m april) We gaan ervan uit dat u alle informatie, ook waar u zich aan moet houden voor én na de behandeling goed doorgenomen heeft en akkoord bevonden. Zie ook onze algemene voorwaarden. Wanneer u een behandeling ondergaat gaan wij ervan uit dat u zich gedegen heeft ingelezen in wat deze behandelingen inhouden en wat u kunt verwachten. Bij het aangaan van een behandeling gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

 

Belangrijk:

Fibroblast is een natuurlijke methode. Elke huid reageert anders en zal een ander resultaat hebben. We zetten de huid terug in de tijd, maar je huidveroudering gaat natuurlijk wel door: dit kunnen wij niet stoppen. We kunnen helaas niet toveren. Dus het is heel belangrijk om je huid goed te onderhouden, zowel voor als na de behandeling, thuis met onze producten om het resultaat zo lang mogelijk aan te houden. De ene huid heeft na 1 of 2 jaar weer een onderhoudsbehandeling nodig van Fibroblast, en een andere huid pas na 3/4 jaar. Huid is levend materiaal en zal per persoon verschillend reageren op behandeling en houdbaarheid van het resultaat. Als je veel rookt, je huid niet goed verzorgd en veel in de zon komt bijvoorbeeld zal het resultaat zo weg zijn. Als je dit weet van jezelf, kun je beter deze behandeling niet gaan doen! Dat is zonde van je geld en onze tijd. Want dan zal het eindresultaat en houdbaarheid niet lang zijn.

 

Voor de behandeling:

* Gebruik de producten die je bij het intakegesprek hebt meegekregen om je huid goed voor te bereiden.

* Stel de huid minimaal 6 weken vooraf aan je behandelingsdatum niet bloot aan zonlicht.

* Houd rekening met vrije dagen/vakanties (zon) ivm je 2e nabehandeling.

 

Na de behandeling:

  • De flitsjes maken een micro (klein) korstje op de huid.
  • Eerste 2 dagen kan er wat zwelling ontstaan.
  • Binnen een week laten de korstjes los en verdwijnen ze.
  • Lichte roodheid is na uiterlijk 3 weken verdwenen.
  • Je krijgt nazorg producten mee om de huid mee te behandelen.
  • De huid kan gecamoufleerd worden.
  • Gedurende 6 weken niet blootstellen aan direct zonlicht.
  • Gebruik ALTIJD een sunblocker factor 50 op je huid ook al schijnt de zon niet.

Voordelen:
Natuurlijk, geen snijden (dus ook geen littekenvorming) snel weer toonbaar, korte behandeltijd en direct resultaat. De huid gaat zelf van binnenuit vernieuwen. Waardoor je huid voller wordt van binnenuit door de aanmaak van nieuw collageen. Dit proces duurt ongeveer 3 maanden, zodat je daarna pas een goed beeld hebt van het behaalde resultaat. Je huid stopt niet met verouderen, net zoals met alle andere behandelingen, face lifts, fillers etc. zul je ook deze behandeling na een tijd weer moeten herhalen om het resultaat te behouden tezamen met een goede huidverzorging.


Wij behandelen niet bij:
Vet- en vochtophoping, permanente fillers, pacemaker, actieve herpes, zwangerschap, donkere huid, onrealistisch verwachtingspatroon en door zongebruinde huid. Het is je eigen verantwoording dit goed te overleggen tijdens het intakegesprek. Bij twijfels mag je ook altijd een telefonisch informatie gesprek aanvragen om een en ander door te nemen.

 

Zie ook voor meer informatie: www.pmunoordnederland.nl

 

Voor het maken van een afspraak neem je contact op met Lisette via het PMU contactformulier:Contact pmunoordnederland Klik Hier!