Fibroblast plasma Lifting

Deze behandeling is een prachtig alternatief voor wie geen operatie wil ondergaan maar toch een flinke huidverbetering, verstrakking en lifting van de huid wil bereiken. Fibroblast plasma lifting kan heel doelgericht gebruikt worden voor een ooglift, rimpels op het voorhoofd, rondom de ogen of de mond en neus- lippenplooi. Een te slappe huid kan gelift worden door deze methode bij o.a. de hals, kaak- en kinlijn. Met onze lifting apparatuur wordt er net boven de huid d.m.v. geioniseerde gasmoleculen een kleine 'vonk' of flits geproduceerd. Deze flits zorgt er voor dat de huidvezels in de diepere huidlaag zich samentrekken waardoor er natuurlijke huidverstrakking optreedt. Ook geeft het een natuurlijke boost aan de huid voor de aanmaak van nieuwe elastine en collagene vezels waardoor je huid zichzelf gaat vernieuwen. Voor een exacte prijsindicatie nodigen wij je uit voor een vrijblijvend consult bij Lisa of Lisette.

 

Let wel: je kunt online alleen een afspraak inplannen voor het intake gesprek. Wij behandelen pas na een uitgebreid intake gesprek waarin wij je volledig informeren wat je kunt verwachten, wat voor de behandeling aan belangrijk is en wat we verwachten bij de juiste nabehandeling. Het is een intensieve behandeling die we alleen kunnen uitvoeren als de voor- en nabehandeling thuis ook juist gebeurd. Wij behouden ons ook het recht als we hieraan twijfelen, of we vermoeden dat je huid deze behandeling niet aan kan, deze behandeling niet uit te voeren. Er zijn dan altijd mooie alternatieven die op dat moment beter bij je huid zullen passen.

 

Meestal zijn twee behandelingen voldoende voor een optimaal resultaat. De tweede nabehandeling is binnen 6-12 weken. Wij behandelen niet in de zomerperiode ivm (teveel) dag- en zonlicht die het resultaat kunnen benadelen waardoor pigmentvlekjes kunnen ontstaan.

 

Voor de behandeling:

* Gebruik de producten die je bij het intakegesprek hebt meegekregen om je huid goed voor te bereiden.

* Stel de huid minimaal 6 weken vooraf aan je behandelingsdatum niet bloot aan zonlicht.

* Houd rekening met vrije dagen/vakanties (zon) ivm je 2e nabehandeling.

 

Na de behandeling

  • De flitsjes maken een micro (klein) korstje op de huid.
  • Eerste 2 dagen kan er wat zwelling ontstaan.
  • Binnen een week laten de korstjes los en verdwijnen ze.
  • Lichte roodheid is na uiterlijk 3 weken verdwenen.
  • Je krijgt nazorg producten mee om de huid mee te behandelen.
  • De huid kan gecamoufleerd worden.
  • Gedurende 6 weken niet blootstellen aan direct zonlicht.

Voordelen
Natuurlijk, geen snijden (dus ook geen littekenvorming) snel weer toonbaar, korte behandeltijd en direct resultaat. De huid gaat zelf van binnenuit vernieuwen. Dit proces duurt ongeveer 3 maanden, zodat je daarna pas een goed beeld hebt van het behaalde resultaat.


Wij behandelen niet bij
Vet- en vochtophoping, permanente fillers, pacemaker, actieve herpes, zwangerschap, donkere huid, onrealistisch verwachtingspatroon en door zon gebruinde huid.

Het is je eigen verantwoording dit goed te overleggen tijdens het intakegesprek. Bij twijfels mag je ook altijd een telefonisch informatie gesprek aanvragen om een en ander door te nemen.

Het beste kun je ons appen omdat we vaak in behandeling zijn en dan de telefoon niet op kunnen nemen. 0651156112