Wellness, Season & Duo behandelingen

Er is ruime parkeergelegenheid achter de boerderij. In onze praktijk kun je ook terecht voor een duo behandeling. Je ligt dan samen in één ruimte en wordt tegelijk behandeld door twee huidspecialisten.  
Alle gezichtsbehandelingen en massages zijn te combineren tot een duobehandeling. Mits de tijdsduur en soort behandeling gelijk is krijg je altijd 10% korting op je totaalprijs. (zie onze prijslijst voor de mogelijkheden) Duo behandelingen zijn alleen te reserveren via telefoon, de mail of whatsapp. Dus NIET online! Wil je advies voor het samenstellen van een duo behandeling bel met 1 van onze huidspecialistes.

 

Wellness treatments
Onze wellness treatments zijn speciaal door ons als specialisten samengesteld. Zo hebben wij voor iedereen een passende treatment en zijn er genoeg mogelijkheden! De wellness behandelingen zijn ook als duo te boeken, u krijgt van 10% korting op de totaal prijs. Nadat u heeft genoten van de heerlijke wellness behandelingen kunt u bijkomen met een heerlijk kopje koffie of thee. Ook zijn wij bezig met het verbouwen van onze Wellness ruimte. Deze zal (hopelijk) komende zomer klaar zijn (houd de FaceBook pagina in de gaten!), zodat wij onze geweldige arrangementen (incl. lunch of high tea) aan kunnen bieden! Voor nu hebben wij een breed scala aan lichaamsmassages:

 

Deep tissue massage
De Deeptissue massage is geschikt voor de aanpak van rug- en nekklachten, hoofdpijn, spanning en een taaie, dikke huidstructuur. Tijdens deze massage maakt de masseuse veel gebruik van duimen, vuisten, knokkels, onderarmen en ellebogen. Hiermee worden langzame, diepe en krachtige bewegingen gemaakt. Er gaat veel aandacht naar spanning in de spieren en het bindweefsel, een stevige massage dus. Voor afgaand aan de massage worden de klachten besproken en word de massage aangepast naar wens van de klant. Deze massage is te boeken in 30 of 60 minuten.

 

Relaxing De-stress massage
De Relaxing De-stress massage, de naam zegt het eigenlijk al. Tijdens deze massage wordt er gezorgd voor een heerlijk relax gevoel en word alle stress even vergeten. Bij deze massage staan ontspanning en rust voorop. Deze massage bestaat veel al uit langzame strijkingen, zachte aanrakingen en zorgt voor een enorm ontspannen gevoel. Deze massage is te boeken in 30 of 60 minuten.

 

Mummy to be massage
Een zwangerschapsmassage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die worden ervaren even verminderen. Tijdens deze massage worden de onderbenen, voeten, armen, handen, decolleté, nek, schouders en de hoofdhuid gemasseerd. Het lichaam kan alle spanning even loslaten, dit wordt niet alleen door de moeder ervaren maar ook voor de baby is dit een fijne ervaring. De grepen die in deze massage gebruikt worden zijn te vergelijken met de relaxing de-stress massage. Deze massage is te boeken in 30 of 60 minuten.

 

Hotstone massage
De hotstone massage wordt uitgevoerd met heerlijk verwarmde stenen die een positieve invloed hebben op de spieren. Deze massage is geschikt voor iedereen die houdt van warmte en ontspanning. Tijdens de massage worden niet alleen de warme stenen gebruikt maar wordt er ook veel gebruik gemaakt van onze handen, duimen en onderarmen om een ontspannen gevoel te creëren. Deze massage is te boeken in 30 of 60 minuten.

 

Lichaamspakkingen en lichaamsscrubs
Naast massages bieden wij ook verschillende lichaamspakkingen en scrubs aan. Deze worden aangepast per persoon, zo hebben wij voor iedereen een passende pakking of scrub die aansluit bij de wens van de klant. Voorafgaand wordt dit besproken. De lichaamspakkingen en scrubs zijn in combinatie met een lichaamsmassage te boeken en ook mogelijk in een duo behandeling.

 

Beauty detox seizoensbehandeling.

Deze lente hebben wij een BEAUTY DETOX voor jullie samengesteld. Na afloop krijg je van ons een heerlijke detox thee mee naar huis. Deze behandeling is ook onder de naam Beauty Detox Face (39,50) en de uitgebreide als Beauty Detox face & body voor 1 persoon te boeken voor de prijs van € 59,50.

 

ACTIE PRIJS ALS DUO BEHANDELING VAN € 119,= VOOR € 105,50 (geldig tot 30 juni)

 

BEAUTY DETOX spring treatments

Beauty Detox Facial Small 39,50 
DE voorjaarsschoonmaak voor je huid!
Detoxen staat voor het ontgiften van de huid. Als er teveel gifstoffen in de huid zijn wordt dit weerspiegeld door roodheid, vlekjes, bultjes, couperose, puistjes en een grauwe en vale, vermoeide huid. In de winter beweeg je minder, eet je zwaarder en heb je minder zon en frisse lucht. Ook de droge lucht van verwarming binnen is eigenlijk funest voor je huid.
Denk hierbij ook aan je leefstijl: teveel zon, roken en alcohol werkt niet mee aan een gezonde huid. Voeding en huidverbetering zijn essentieel met elkaar verbonden.  Na de Beauty Detox ziet je huid er gezonder en frisser uit en zullen lijntjes en rimpeltjes verminderd zijn!

 

Beauty Detox Face & Body 59,50

Dit is een luxere en langere Detox facial van 1 uur met een speciale drukpunt voetmassage en zuiverende pakking. Zowel deze als de small zijn te boeken als duo behandeling. Op de Face & Body Detox zit een speciale actie prijs.

 

Modules harsen, verven of epileren zijn apart aan de behandeling toe te voegen voor € 8,50 per module.

Duo behandelingen zijn te boeken in overleg (niet online) op:

woensdag, woensdagavond, vrijdag en zaterdag.

 

De plaatsen zijn beperkt, vol is vol, dus wil je graag een duobehandeling afspreken reserveer dan tijdig. Houdt rekening met een wachttijd en let op onze annuleringsvoorwaarden.

 

DETOX spring tips

 

1. save your skin

Check je cosmetica! Zijn ze wel zo gezond voor je huid? In de goedkopere produkten vindt je vaak slechte grondstoffen. Onze producten en de make-up is biologisch en met respect voor de natuur gemaakt. Wij zijn er om je te adviseren. Let your skin glow !

 

2. Pas je huidverzorging aan aan het seizoen.

Ons Vitamine B5 serum gaat de vermoeidheid in je huid tegen. Tevens werkt dit serum kalmerend, ontstekingsremmend en helpt het tegen irritaties en jeuk.

 

3. Drink genoeg (warm) water, je huid zal je dankbaar zijn.

 

4. Laat je verwennen

Af en toe onderdompelen in onze wellness behandelingen. een massage op zijn tijd is een investering in jezelf. Kom tot rust en geniet.

 

5. Ga naar buiten

Laat je huid weer koesteren door het eerste lentelicht, hierdoor maak je vitamine D aan.

 

6. Let eens op je voeding, welk voedsel kun je missen? Denk hierbij aan o.a. suiker, bloem, en gefrituurd voedsel, alcohol, tabak, cafeine en bewerkte voedingsmiddelen.