Duo behandelingen / winter wellness

Er is ruime parkeergelegenheid achter de boerderij. In onze praktijk kun je ook terecht voor een duo behandeling. Je ligt dan samen in één ruimte en wordt tegelijk behandeld door twee huidspecialisten.  
Alle gezichtsbehandelingen en massages zijn te combineren tot een duobehandeling. Mits de tijdsduur en soort behandeling gelijk is krijg je altijd 10% korting op je totaalprijs. (zie onze prijslijst voor de mogelijkheden) Duo behandelingen zijn alleen te reserveren via telefoon, de mail of whatsapp. Dus NIET online! Wil je advies voor het samenstellen van een duo behandeling bel met 1 van onze huidspecialistes.

 

Voor de winterperiode hebben we een heerlijke combinatie behandeling voor jullie samengesteld voor het gezicht in combinatie met een deel behandeling voor je rug. Na afloop krijg je van ons een mooi cadeau mee naar huis t.w.v. 39,95! (zolang de voorraad strekt) Deze behandeling is ook onder de naam Winter Wellness voor 1 persoon te boeken. Dit kun je wel online inboeken onder de naam: Winter Wellness 1 persoon €89,=

 

ACTIE PRIJS ALS DUO BEHANDELING VAN € 178,= VOOR € 149,50 (geldig de gehele winterperiode)

 

 

 

WINTER WELLNESS BEHANDELING (90 minuten)

We starten de wellness behandeling met een zoete winterthee van sinasappel, kaneel, anijs en gember.

Op een heerlijke stoel en onder een warme deken wordt gestart met je wellness behandeling die bestaat uit twee delen:

 

 

Deel 1) Winterfacial, na een huidanalyse wordt je huid grondig gereinigd, dode huidcelletjes verwijderd d.m.v. een scrub, lysing of peeling en je huid in conditie gebracht met een hydraserum/mask en je gezicht, schouders en hals gemasseerd met een warme olie. Afsluitend infra rood warmte en een rijke beschermende creme om je huid goed te beschermen in de koude winterperiode. Deze creme mag je na afloop meenemen met 20% korting. (alleen geldig i.c.m. de winterwellness behandeling)

 

Deel 2) Winterwellness voor je rug en armen. Hierbij heb je de keuze; Of een hotstone rugmassage met warme etherische olie. De massage is een combinatie van stevige grepen afgewisseld met warme stenen. Een weldaad voor lichaam en geest waarbij niet alleen je rug maar je gehele lichaam tot rust komt. Of je kiest een huidzuiverende koolzaad en klei detox pakking voor je rug en je armen:
  • Zuivert en ontslakt de huid.
  • Met vitamine A en E en Omega -3, -6 en -9 overzadigde vetzuren. Je huid komt hier fantastisch zacht en vernieuwd onderuit. Geeft weerstand en een mooie gloed aan je huid terug.

We sluiten de winterwellness af met een warme beker chocomelk, koffie of winterthee en wat lekkers!

 

Modules harsen, verven of epileren zijn apart aan de behandeling toe te voegen voor € 8,50 per module.

Weer een absolute topper met de kwaliteit die u van ons gewend bent met veel voordeel:

 

- korting op de behandeling bij duo afspraak

- gratis cadeau t.w.v. € 39,95

- 20% korting op een product naar keuze

- winterproof de winter door

 

Duo behandelingen zijn te boeken in overleg (niet online) op:

woensdag, woensdagavond, vrijdag en zaterdag.

In de week voor Kerst elke dag!

 

De plaatsen zijn beperkt, vol is vol, dus wil je graag een duobehandeling afspreken reserveer dan tijdig. Houdt rekening met een wachttijd van 3-4 weken. En voor december is het helemaal raadzaam op tijd te reserveren.

 

Let op onze annuleringsvoorwaarden!

 

wintertips:

!. save your skin

Door de koude lucht, verwarming en wind droogt je huid uit, investeer in een goed product om je huid te hydrateren en te beschermen deze periode. Wij zijn er om je te adviseren. Let your skin glow !

 

2. Pas je huidverzorging aan aan het seizoen.

Ook een reinigend product mag in de winter wat milder en zachter zijn voor je huid. De hydrofiele olie van Medex is een weldaad voor je huid, maakt schoon en voelt toch heerlijk zacht en gehydrateerd aan.

 

3. Drink genoeg (warm) water, je huid zal je dankbaar zijn.

 

4. Laat je verwennen

Af en toe onderdompelen in onze wellness behandelingen. een massage op zijn tijd is een investering in jezelf. Kom tot rust en geniet.

 

5. Ga naar buiten

Kleed je goed aan, trek de laarzen aan en ga wandelen. Geniet van de wereld, de wind op je gezicht. Thuiskomen en kaarsjes aan is dan extra fijn met nieuwe energie.