acnÉ

 

 

Acne ontstaat vaak in de puberteit door een verandering in je hormoonbalans, genetische aanleg en/of door een verkeerd gebruik van huidverzorgende producten. Ook als je wat ouder bent kun je last hebben van acne.

 

Wat is Acné:

Acne ontstaat wanneer er sprake is van een verhoogde talgproductie in je huid waardoor de porie verstopt raakt en er mee-eters, onderhuidse verdikkingen en ontstekingen ontstaan. Vaak is de bovenste huidlaag verdikt en is de cel- vernieuwing hierdoor verstoord.

 

Behandeling: 

Welke behandeling het beste bij jouw acne past kunnen we toelichten in een intakegesprek. Hierbij gaan we de huid bekijken en leggen we uit wat de mogelijkheden zijn.

 

Peelings: 

Bij actieve acne kiezen we vaak voor de peelings omdat deze ervoor zorgen dat je huid zich sneller zal vernieuwen. De bovenste huidlaag wordt dunner, waardoor het talg in je huid beter afgevoerd wordt.

Onze peelings zijn er in verschillende gradaties: van mild en voor een gevoelige acne huid tot de intense Peel die geschikt is voor een dikkere, grovere acne huid.

 

Microneedling:

Wordt toegepast bij afnemende, niet actieve acne of een huid met acne littekens. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid geneest en herstelt en weer een mooiere structuur krijgt.

 

Cosmeceuticals: 

Wij gebruiken bij huidproblemen hoog gedoseerde huidverbeteringsproducten en een reinigende detox. Door je huid ook thuis te onderhouden ontstaat er een wisselwerking tussen de behandeling in onze praktijk en je verzorging thuis. Verschillende trajecten zijn mogelijk; waaronder de Salonnepro Clear Skin producten of behandeling in kuurverband. Dit wordt speciaal afgestemd op jouw huid.

 

Prijzen: 

Zie onze tarievenpagina, het beste is om eerst een intake gesprek in te plannen om je wensen door te spreken.