Onze producten

 • 1

  Bio-ecologisch

  Werken met wat de natuur ons te bieden heeft. Duurzaam en ethisch verantwoord.

 • 2

  Actieve werkstoffen

  Alle producten werken op cel niveau voorbij de dode huidlaag. (tot in de dermis)

 • 3

  Cosmeceuticals

  Grote voordelen door aanpak van de huidconditie zelf. Behoud en verbetering: zet je huid terug in de tijd!

MEDEX en TOSKANI

 

 

Medex Bestaat inmiddels 35 jaar. Door researchuitkomsten werden de huidverbeterende preparaten steeds belangrijker. Inmiddels is Medex uitgegroeid tot een internationaal opererend, ISO-gecertificeerd cosmeticahuis met de meest hoogwaardige cosmeticaspécialités. Het veel geroemde creatieve Medex research- laboratorium heeft gezorgd voor verschillende cosmeticalijnen, om aan individuele behoeftes te kunnen voldoen, met als kern de “Medex Professional” lijn. Het voordeel van een "eigen" producent van onze producten dat we korte lijnen hebben en als specialisten ook invloed hebben op het ontwikkelen van nieuwe producten. Medex verwerkt en produceert zijn producten op een bio vriendelijke manier.

 

Toskani is een familiebedrijf wat begon als apotheek. Gaandeweg ontdekte men dat klanten steeds vaker naar bepaalde cosmetica vroegen. Vanuit dat oogpunt zijn zij met hun farmaceutische kennis een cosmeticalijn begonnen. Toskani is gericht op het leveren van complete oplossingen voor alle soorten esthetische en dermatologische huidproblemen. De inspanningen van Toskani Cosmetics worden gecombineerd met moderniteit, geavanceerde technologie en traditie die opgebouwd is in meer dan een halve eeuw ervaring. Daarom is Toskani bekroond met de Mediterranean Excellence Award 2014 in de catogorie Medical Cosmetics.

 

De mooiste huid krijgt liefde van twee kanten… Wil je een mooie en gezonde huid dan is af en toe een behandeling alleen niet genoeg, het moet echt van twee kanten komen. In enkele maanden tijd kan je huid er jaren jonger en beter uitzien. Als we gaan behandelen gericht op het zelfopbouwend vermogen van je huid is het ook belangrijk om thuis aan de slag te gaan met producten. Wij kunnen je coachen en helpen met onze behandelingen. Maar we kunnen het niet alleen. Zelf zal je aan de slag moeten gaan om thuis met onze producten je huid in conditie te krijgen!

 

U kunt op een van de foto`s klikken voor een vergroting.

Medex Intensive Foam

Een heerlijke schuimemulsie voor intensieve reiniging

Anti Aging Lakshmi

Thuiskuur de droge, vochtarme en ouder wordende huid.

Medex Fruitzuur Peeling

Pure organische fruitzuren met breed behandelingsspectrum.

Medex oogcreme

Voor de delicate huid rondom je ogen te gebruiken vanaf 25 jaar.

Xenymphus Wellness

Uitgebreide lijn voor wellness en lichaamsbehandelingen

Medex provitamine A serum

Topproduct in te zetten als anti aging onder je dag- en nachtcreme.

Medex Repair Therapy

Bio Peeling op basis van diverse kruiden.

Creme Riche de l'Ocean

Onze best verkochte creme op basis van oa zeewier en algen

Causaal Deodorant Medex

Uniek en mild, zonder aluminium of alcohol. Weg met nare geurtje